hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Arkadaşlar almanca fiil çekimlerini bulabileceğim ibr site varmı geniş kapsamlı olursa iyi olur[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 çekiiim ben sana ne istiosun?[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bi kaç tane değil sınava hazırlık için çok var yani[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 fiiil cekimleri sözlük arkasında var zati zati lise yada hazırlık falanasan ögretmeninizin ögretmedigin bi fiil in cekimini istemez[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 işte onun öğrettiğini falan bilmiyorum o yüzden[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Narstil, 21 Kasım 2005 15:22 tarihinde demiş ki: fiiil cekimleri sözlük arkasında var zati zati lise yada hazırlık falanasan ögretmeninizin ögretmedigin bi fiil in cekimini istemez "ögretmeninizin ögretmedigin bi fiil in cekimini istemez"ahah allaaah annem gibi dedin hahaha oda boyle der ogretmen ogretmedigi seyi senden istemez[signature][hline] [Bu mesaj bejawe tarafından 21 Kasım 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar