biko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 vizeye giremedim mazeret sınavı için rapor lazım nerden bulabilirim?[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Okulda ufak hastanemsi bi yer var. Ben iki sene önce, geç kaldım rapor alabilir miyim diyince vermişlerid. Yİne verirler heralde.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 medikoyu diosun di mi?[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 evet kampüse cıktıgında minibüs duragına gelmeden hemen sag tarafa ayrılan yolda ordan alırsın.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 gittim ama vermediler özelden alırsın dediler yine de saolun[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar