Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Flash ile slayt gösterisi yapmak istiyorum yani bir resim belirli bir süre sonra değişicek basit birşey örneklere bakıyorum ama flash mx biraz kastırıyo beceremedim böyle açıklayıcı döküman falan nereden bulabilirim...[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ilk resmi koy sonra options dan fps yi 1 yap yani bi saniyede bi frame ilerlesin sora kaç saniye istiyosan o kadar kare ileriye framei kopyalayıp yapıstır bole bole ilerle sonra ama bole uzun olur[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Evet zamanı frameler ve fps ile ayarlicaksın fakat alpha efektiyle değişme falan yapıyosan 1 fps olmaz. Dolayısıyla efekt kullanacaksan fpsyi minimum 10 falan yapıp frameleri uzatman lazım.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 sürekli problem çıkıyor msn varsa oradan görüşelim mümkünse ?[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Arkadaşlar biraz acil ve önemli bir konu oldugu için yardımcı olacak arkadaşlara ihtiyacım var...[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Kusra bakma en nefret ettiğim şey birine böyle şeyler anlatmak :) Arada sorulara cevap veriyorum ama seninle msn'den falan konuşursak kafayı yerim. http://www.flashkit.com/ sana yardımcı olacaktır...[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Sensible, 21 Kasım 2005 00:55 tarihinde demiş ki: Kusra bakma en nefret ettiğim şey birine böyle şeyler anlatmak :) Arada sorulara cevap veriyorum ama seninle msn'den falan konuşursak kafayı yerim. http://www.flashkit.com/ sana yardımcı olacaktır... aşk olsun :([signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ya benim tek derdim resim ekleyemiyorum başka problem yok :([signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar