Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abyss hediyesi-vol2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olmuyor spoiler ya benim eblekligim ustumnde yada sitede sorun var..

[Bu mesaj YOKki tarafından 20 Kasım 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
YOKki, 20 Kasım 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
olmuyor spoiler ya benim eblekligim ustumnde yada sitede sorun var..

[Bu mesaj YOKki tarafından 20 Kasım 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]

[spo1=oldu heralde xD]http://img175.imageshack.us/img175/9888/anvil1ko.png[/spo][signature][hline][ img ]http://img356.imageshack.us/img356/5473/klaves7ip2ba7ea.gif[ /img ]
Mesaj tarihi:
ya abiler yapmaıyn kanıma qırıonuz qoruom sıze raptor cıkıo qıdıom 70m lık abbys alıom bı b.k cıkmıo sonra bıdaha 50mlık alıom bak yapamıyn plz :D üzülüm kanıma qırıonuz sımdı bıle 100mlık abbys almak qeldı ıcımden :P
( BU arada kac tane abbys kırdın sen kac tane abbysden sonra cıktı )[signature][hline]Server: ARES
Nick: JacquieS_
Clan: CASTLE™
Character : Pis buffer
Lvl: her geçen gün artıyor
np: 10k+
Mesaj tarihi:
yahu adamlardaki bala baq olum foto shop falan deil dimi yaw ne dir bu ballılık biri iron bow cıkarır biri gold bar birida raptor cıkartmış
zzzzzzzz bala baq amk[signature][hline]64 ganclık asigolar
aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş
name:sak_suka
lwl:52
clan: hawen't
ırk: karus orc orc
skill:flame/ice

kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :(
Mesaj tarihi:
said:
0ttavio, 20 Kasım 2005 22:41 tarihinde demiş ki:
yahu adamlardaki bala baq olum foto shop falan deil dimi yaw ne dir bu ballılık biri iron bow cıkarır biri gold bar birida raptor cıkartmış
zzzzzzzz bala baq amk

o ibyi cikarinda benim :D

.size bir tuyo veriim manner yalan dienlere inanmayin manner 1200kusur....daha oncede elixir cikarmistim:D
birde shard cikarirsam tmm olcak:p

..
Mesaj tarihi:
said:
CaDoBaBa, 20 Kasım 2005 22:42 tarihinde demiş ki:
lan hayatımda abyss den en fazla rogue chitin çıkarmıştım (ozmanda chitin fiatı 5m idi :))

lol sana gene citin cımıs bana en fazla prest citin eldiwen cıktı[signature][hline]64 ganclık asigolar

Mesaj tarihi:
öff o zmn k2 ya da inanmayın. adamlar açıklama yaptı manner kapalı diye. bende 2300 var ama en fazla kek çıkıyo. pastane açacam yakında. veronicanın yanına.[signature][hline]Kısalttım :D
Mesaj tarihi:
e newar benimde manır 367 e ama prst citin eldiwen cıkıyo[signature][hline]64 ganclık asigolar

Mesaj tarihi:
5 tane abyss kırdım daha geçen gün ve çıkan itemler 2 tane kek 1 tane heal pot 1 tane mana pot 1 tanede bezoar mı ne çıktı hiç abyss kırmasan satsaydım 5 inide 2.5m ye daha karlı olcaktım[signature][hline]NaMe:CaDo__
LvL:69 %98.92.32
CLaN:---
SeRVeR:Olympia
:D
Mesaj tarihi:
valla ben haftada 1 sefer 15-35 arası abyss kırdırırım. en son 16 tane kırdırdım totemic spear ve priest chitin pad çıktı. geçen hafta arka arkaya 2 tane rogue chitin pauldron çıktı. ondan önce de mirage ve 7-8 parça warrior,priest chitin.
Mesaj tarihi:
said:
CaDoBaBa, 20 Kasım 2005 22:52 tarihinde demiş ki:
5 tane abyss kırdım daha geçen gün ve çıkan itemler 2 tane kek 1 tane heal pot 1 tane mana pot 1 tanede bezoar mı ne çıktı hiç abyss kırmasan satsaydım 5 inide 2.5m ye daha karlı olcaktım

öle düşünürsek Şu zamna kadar 250 m yakın kaybım var :D[signature][hline]NicK : TaLkative

Owned_by Disbanned :(
Np :>> 225 k
Mesaj tarihi:
said:
CaDoBaBa, 20 Kasım 2005 22:52 tarihinde demiş ki:
5 tane abyss kırdım daha geçen gün ve çıkan itemler 2 tane kek 1 tane heal pot 1 tane mana pot 1 tanede bezoar mı ne çıktı hiç abyss kırmasan satsaydım 5 inide 2.5m ye daha karlı olcaktım

5 tane kırdırırsan aha oyle kafası cıkar işde en az bi 50-60 taneyi gozden cıkart[signature][hline]64 ganclık asigolar

Mesaj tarihi:
ne oldu barıs sorun ney[signature][hline]64 ganclık asigolar

Mesaj tarihi:
eskiden çok çıkarıyodum abyss de 10 tane felan (ko zamanında) şimdi %1 gitmeye başlayınca hiç çıkamaz oldum çünkü sırf insan var ee bide fiatı 3m olunca insan korkuyo 60 tane almaya ya bişi çıkmazsa die[signature][hline]NaMe:CaDo__
LvL:69 %98.92.32
CLaN:---
SeRVeR:Olympia
:D
Mesaj tarihi:
lol abysde artıq %1 gitmiyo ki

ayrıca sandıqlardan paranın dışında abyss alacaqsın ozman cıkart abyss baska hiç bişey alma[signature][hline]64 ganclık asigolar

• Yeni Oluştur...