Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyun müzikleri..?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
etkilendiğim oyun müziklerini nasıl elde edebilirm fikri olan var mı? bildiğiniz site veya ona benzer bişiler? mafianınkiler ve san andreasta bi kaç müzik hoşuma gitti mesela..
Mesaj tarihi:
Bazı oyunların resmi sitelerinde müziklerin isimleri ya da besteleyen sanatcının adı verilir.Sanatcının web sitesi de varsa belki çalışmalarının isimlerini de oradan bulabilirsin.Ya da sanatcı ismini P2P programda aratarak çıkan şarkılardan deneyebilirsin.

[Bu mesaj bilkan tarafından 20 Kasım 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
nba live serisinin tüm müzikleri rap map ama çok pis gaza getiriyor. tavsiyemdir.
ben zamanında painkiller'ın müziklerini aradıydım bayağı ama bulamamıştım.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
torrent sitelerine üye olabilirsin buralarda pek çok müzik mevcut nfs:most wanted'ı çekemeden müziklerini indirdim müzikleri oyun çıkar çıkmaz yayınlandı düşün işte ne kadar önemsiyolar bu müzik işini.Başlangıç olarak http://torrentreactor.net/'i dene.[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd.
-screwww you guyssss i'm going hoomee.
eric the cartman
Mesaj tarihi:
evet özellikle underground 1 müzikleri müthişti. Bide mafia nın müzklerini sevdm ya hani vardr ya 1930 ların klasiik amerikan müzikleri yada italyan tarzı bişiler. cidden hoş bence:)
  • Yeni Oluştur...