Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya arkadaslar ati.com dan cekmeme ragmen kurduktan sonra hata veriyor control centerdan tutun uninstall application a kadarhicbi program calismiyor ayni hatayi veriyor deli etti.
Bir cözümü olan veya ayni seyi yasamis olan var mi acaba?[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior

Head, 21 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki:
buradan eskiden ilişkim olan insanları s.kenlere sesleniyorum,allahınızdan korkun
Mesaj tarihi:
Valla XP yi yeni kurduguma göre ondan kaynakli da olabilir, ama hata daha anlasilmaz biseydi.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior

Head, 21 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki:
buradan eskiden ilişkim olan insanları s.kenlere sesleniyorum,allahınızdan korkun
Mesaj tarihi:
Bendede ayni sorun oldu, sistem geri yukleme yaptim, düzeldi korkuyorum bıdaha yuklemeye :/[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ?
Mesaj tarihi:
.net framework olmamasından kaynaklanıyor o hatalar. control panel versiyonu catalyst'i kurarsanız .net gerektirmediği için sorun yaşamazsınız. ya da .net yükledikten sonra control center versiyonunu yükleyeceksiniz.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Guild Wars Türkiye

[Bu mesaj Silphatos tarafından 21 Kasım 2005 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...