Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geeforce 6600 GT

NeroWarden

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar yine rahatsız ediyorum ama bi türlü alamadım şu ekran kartını.Önceki sorduğumda Ati Radeon 5600 tavsiye etmişlerdi ama baktımki kart çok eski üretimi yok ve çok zor bulunuyo.Vazgeçtim 9800 yada Gfrc 5900 alayım dedim.Onlar içinde aynı şey geçerli.

Şimdi Geforce 6600 Gt almayı düşünüyorum.(Çünkü bunu tavsiye ettiler) Tahminen 200$ civarında.Peki bu kart kullananlar yada bilgisi olan warsa bu kart hakkında biraz bilgi verebilirmi.Diğer kartlar arasındaki yeri nedir.Popülerliği nedir.Tavsiye edilirmi.Bunun gibi soruların cevabını arıyorum.

Şimdiden Teşekkürler.

Not:Başlığı değiştiremiyorum.Geforce yerine Gee force yazmışım.:)
[signature][hline]Palantis Moderatör

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu

[Bu mesaj NeroWarden tarafından 21 Kasım 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

6600 GT ler cok iyi tabiki, kapali pipeline abik gubikleri olmuyor Light Edition kartlardaki gibi, bir üst modelin LE sindense 6600GT alman cok mantikli olur ve hayli hayli her seyde idare eder seni.

Ben daha dün aldim bilgisayarimi, su an cok memnunum. 6600GT düsünüyordum ama piyasada adam gibi 256 bit 6600GT yok su an, ve bence kartin uzun vadeli olmasi icin PCI-E ve 256 bit özelliklerini tasimasi lazim, ondan parani 250 dolar civarina cikarabiliyorsan ve piyasada bulabilirsen 256 bit 6600GT öneririm, ama dedigim gibi yok.

Bu karti da sansima arastirirken buldum ve su an benim kartim : Asus 256 MB EAX800 Silencer DDR3 256 Bit. Daha dün aldigimdan ve üniversite ag baglantim bugün acilacagindan WoW da falan deneyemedim ama deniyip gözlemlerimi söylerim istersen. Kart 250 dolar civari birsey ve güzel olan yani üzerinde fan yok cok gubik bi sistemi var cok hosuma gitti benim. Kartin üzerinde böyle oynayan bir izgara var, karti taktiktan sonra bu izgarayi 90 derece döndürüp islemci faninin üzerine getiriyorsun, o izgara kart full performans calisirken 90 santigrad dereceye kadar isiniyor, islemci fani da bu havayi islemciyi sogutmak icin cektigi havayla beraber kasa disina atiyor, böylece kafanin sismesini önlüyor. Fan olmadigi icin isinma sorunu olur mu diye korkup cok arastirdim ama nette herkes memnun, zaten öyle bir sorun olsa bile cözmek mümkün bi fan alip üstüne monte ederek.

Sen de bir arastir ama ben kartimi öneriyorum an itibariyle : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Ben buldum zaten Asus un Nvidia GeForce 6600GT 256 Mb
Kart bulma sorunum yok.Seçim yapamıyorum o kadar.Şimdi bir kaç donanım sitesini inceledim.Tom's Hardware biraz daha Ati yanlısı gibi geldi bana.Darkhardware ise yere göğe sığdıramıyor bu kartı.

Testlerinede baktım.Benim kullanacağım tarz şeylerde diğer kartları geride bırakıyo.Bu kadar ortalama Ati Radeon 9800 XT nin üstünde ve Geforce 6800 hemen altında gözüküyor.Kullananlarda memnunmuş ama tabi bu senin şubat ayındaki yazılara ulaşabildim ancak.Şu anda vatan bilgisayar bu kart için 282$+Kdv diyor ama ben bunu 250$+Kdv ye kadar indirebilirim sanıyorum.[signature][hline]Palantis Moderatör

Sosyal ağlarda paylaş

Peki bunun 128 Mb DDR /128 Bit olanını alsam ne dersiniz.Diğeri acaip tuzlu oluyo ya.450 milyon felam oluyo.Taksit felam bi yere daha daha kasa , işlemci , DVD-writer , HDD alacam.Bunlara da para ayırmam gerek.

Ama derseniz 128 Bit kartlar bi işe yaramaz.Verim alamazsın bende diğerlerinden kısar ekran kartına yatırırım parayı.Çünkü uzuun bir süre ekran kartı almak istmiyorum.Fx5200 den feci sıkıldım.[signature][hline]Palantis Moderatör

Sosyal ağlarda paylaş

9800 Proyu her testte tokatlamış bu kart.En az 5 tane donanım sitesinin testlerine baktım.Bi tek similasyonlarda yakalayabiliyor.Ama genelde kafa kafaya gidiyo bu kartla.Şu anda neredeyse kimsenin elinde 9800 Pro yok.Vatana Mavidonanıma Tukuaz a herkese soydum.[signature][hline]Palantis Moderatör

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar son bir sorum olacak.Acaip karasız kaldım.Zaten 256 bit kartda bulamadım.Lanet olsun.Size firma isimlerini yazayım.Bunlardan hangisinin kartı işe yarar onu söylermisiniz.
Palit
Msi
Gigabyte
Fly
Leadtek
Quake
Tornado

Bunların hepsi 256 Mb/128 Bit kartlar.Hemen hemen eşdeğer özelliklere sahip.En pahalısı Gigabyte ve 240 $.Bu firmalardan hangisini tavsiye edersiniz.?[signature][hline]Palantis Moderatör

Sosyal ağlarda paylaş

Var Asus'un bi tane.
Ama piyasada hicbi yerde yok, listelerinde var ama stoklarinda yok yani.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior

Head, 21 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki:
buradan eskiden ilişkim olan insanları s.kenlere sesleniyorum,allahınızdan korkun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silphatos, 21 Kasım 2005 16:03 tarihinde demiş ki:
Hoca X800GTO2 230$ zaten. Ayrıca 6600GT'nin 256bit modeli yok.

Ayrıca x800gto veya gto2 6600gtden daha iyi bir kart...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...