Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Para kazanma Yollari

unac

Öne çıkan mesajlar

bu devirde para kazanmak çok zor el işleriyle. Kafan varsa git html-flash öğren. sonra gör para bak nasıl geliyor. benim arkadaşın abisi tam bir puşt. adam 500ytl'lik bi iş alıyor ve yaptığı hazır bi template'i editleyip adama veriyor. Al site ver parayı. Oh .... Artık alınteri namus fln yalan oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 21 Kasım 2005 00:08 tarihinde demiş ki:
scribe char aç
bs[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
Basörtüsü kafayi, türban beyni örter.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Whiskey, 20 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
jigololar barlarda gece klüplerinde şarap kadehinde rakı içerler bilginiz olsun ;)

o_O
sen nerden biliosn whiskey
naptın?[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
cembone, 20 Kasım 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
said:
zamo, 20 Kasım 2005 19:34 tarihinde demiş ki:
Üstteki fikri biraz geliştiriyim gariban görünüşlü birinin resmini al.Solgun çıksın mümkünse yüzü.A4e kağıda bastır.Arkadaşımız kanser olmuş tedavisi için para topluyoruz olayı yap.Sonra gönlünüzden ne geçerse hesabına kartpostal sat.

250ykr lik kartları 5ytlye kadar satabilirsin.

Edit:250ykr olmaz 25ykr tabii ki.

sonra çocukları kanser dogsun

+1 insanların duygularını sömürmektir bu parayı veren kişi huzur içinde olacaktır ama sen o parayla aldığın yiyeceği yerken kanser olan insanlar gelir gözünün önüne ....idda da oynama heo 1 maçtan yatar...burger king veya mcdonalds a gir derim ben[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Sosyal ağlarda paylaş

daktilo lazım varmı :P[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Özentinin tekiyim ben sana ne
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 21 Kasım 2005 01:07 tarihinde demiş ki:
brit mezardan kuzeye dogru kaptır.orda elf tower var.

tmm tmm annadım orayı saol[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Özentinin tekiyim ben sana ne
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Sosyal ağlarda paylaş

-bi cafe bul, orada çalış;
-üni.de isen, okul fotokopicisinde ya da çevredekilerden birinde çalış;
-kitapçı bul bi tane (alkım,nezih gibi değil ama ufak) o kitapçıyla anlaş, pazarlarda kitap sat (yevmiyeli,günlük 25ytl civarı);
-bir ajansla konuş süpermarketlerde tantım işi yap (günlük yol dahil 30ytl civarı);
-bunu bulmak zor ama tez yaz, liselilerin dönem ödevlerini yaz;

şimdi aklıma bunlar geldi ancak.[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Divertissement, 21 Kasım 2005 01:07 tarihinde demiş ki:
ya da çevirmenlik yap. bunun için gayet resmi yerler falan olması lazım. ama çevirmenlik biraz kasıyor haberin olsun.

Kasması o kadar da önemli deil. Gereken yalnızca biraz daha açıklama..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

aman aman cevrımenlık fecı bısey para ıcın degıl ahtır ıcın gıttıgım bı yerde onume AB den gelen bır basvuru formu koydular AB nın programalrından bırıneymıs anam agladı
hukuk dılı kullanılmıs halıyle yazarken lugatta bıle yok cevırısı 1 kelıme ıcın google la saatlerce bogustugumu ve kelımenın gayet alakasız bsıey cıktıgını hatırlarım

en ıyı para bılgısayar ısınde var az cok donanım bılgın varsa at kapagı bır bılgısayarcıya parca tak sök windows kur vs vs getırısı ıyı hemde tıcaret ogrenmıs olursun ucundan kıyısından hemde ınsanalrı tanıma sansı olur[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...