Masteis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bu devirde para kazanmak çok zor el işleriyle. Kafan varsa git html-flash öğren. sonra gör para bak nasıl geliyor. benim arkadaşın abisi tam bir puşt. adam 500ytl'lik bi iş alıyor ve yaptığı hazır bi template'i editleyip adama veriyor. Al site ver parayı. Oh .... Artık alınteri namus fln yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 scribe char aç[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Fistan, 21 Kasım 2005 00:08 tarihinde demiş ki: scribe char aç bs[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Basörtüsü kafayi, türban beyni örter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Whiskey, 20 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: jigololar barlarda gece klüplerinde şarap kadehinde rakı içerler bilginiz olsun ;) o_O sen nerden biliosn whiskey naptın?[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: cembone, 20 Kasım 2005 23:37 tarihinde demiş ki: said: zamo, 20 Kasım 2005 19:34 tarihinde demiş ki: Üstteki fikri biraz geliştiriyim gariban görünüşlü birinin resmini al.Solgun çıksın mümkünse yüzü.A4e kağıda bastır.Arkadaşımız kanser olmuş tedavisi için para topluyoruz olayı yap.Sonra gönlünüzden ne geçerse hesabına kartpostal sat. 250ykr lik kartları 5ytlye kadar satabilirsin. Edit:250ykr olmaz 25ykr tabii ki. sonra çocukları kanser dogsun +1 insanların duygularını sömürmektir bu parayı veren kişi huzur içinde olacaktır ama sen o parayla aldığın yiyeceği yerken kanser olan insanlar gelir gözünün önüne ....idda da oynama heo 1 maçtan yatar...burger king veya mcdonalds a gir derim ben[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: BulletRide, 20 Kasım 2005 20:14 tarihinde demiş ki: Tez yaz.. Yazılanlardan bi tek bu ciddi ilgimi çekti. Üni öörencisiyim de tez yazma olayı nası oluo? Biraz açıklasanız..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bunu bende merak ediyorum[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 daktilo lazım varmı :P[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 en güzeli internet cafede çalış bir tane. ya da çevirmenlik yap. bunun için gayet resmi yerler falan olması lazım. ama çevirmenlik biraz kasıyor haberin olsun.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 brit mezardan kuzeye dogru kaptır.orda elf tower var.[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Fistan, 21 Kasım 2005 01:07 tarihinde demiş ki: brit mezardan kuzeye dogru kaptır.orda elf tower var. tmm tmm annadım orayı saol[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 tez işi bulmak zor yalnız. keşke olsada yazsam sabahlara kadar :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Yazıcığulunda "cd lazım mı cd?" ve benzeri sorular sorarak.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: bizsiziarariz, 20 Kasım 2005 19:29 tarihinde demiş ki: jigolo. birisi bana bu konuda yol gosterebilirmi[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 -bi cafe bul, orada çalış; -üni.de isen, okul fotokopicisinde ya da çevredekilerden birinde çalış; -kitapçı bul bi tane (alkım,nezih gibi değil ama ufak) o kitapçıyla anlaş, pazarlarda kitap sat (yevmiyeli,günlük 25ytl civarı); -bir ajansla konuş süpermarketlerde tantım işi yap (günlük yol dahil 30ytl civarı); -bunu bulmak zor ama tez yaz, liselilerin dönem ödevlerini yaz; şimdi aklıma bunlar geldi ancak.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Divertissement, 21 Kasım 2005 01:07 tarihinde demiş ki: ya da çevirmenlik yap. bunun için gayet resmi yerler falan olması lazım. ama çevirmenlik biraz kasıyor haberin olsun. Kasması o kadar da önemli deil. Gereken yalnızca biraz daha açıklama..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 aman aman cevrımenlık fecı bısey para ıcın degıl ahtır ıcın gıttıgım bı yerde onume AB den gelen bır basvuru formu koydular AB nın programalrından bırıneymıs anam agladı hukuk dılı kullanılmıs halıyle yazarken lugatta bıle yok cevırısı 1 kelıme ıcın google la saatlerce bogustugumu ve kelımenın gayet alakasız bsıey cıktıgını hatırlarım en ıyı para bılgısayar ısınde var az cok donanım bılgın varsa at kapagı bır bılgısayarcıya parca tak sök windows kur vs vs getırısı ıyı hemde tıcaret ogrenmıs olursun ucundan kıyısından hemde ınsanalrı tanıma sansı olur[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Özel ders.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 saati 250$lik cok keyifli is firsati[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ozel Ders Ve Sınav Anında Silgi Falan Sat Sınavda En Cok Duydugum Kelime Silgisi Olann Var Mııııı? 0-7 Uccccc :D[signature][hline]GaSoLiNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar