Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kaç gün sürer macro ban

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Macro kullandıysan 1 ay ceza alacaksın. 5 lvl de geri alınacak....[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: 70 olcam gaza geldim
Mesaj tarihi:
heheheh boşuna bekleme süresiz ban atıyorlar :D[signature][hline]Nick : Khrull
Class : Assasin
Level : 6x
Nation: Karus
Server : Diez
Np : 10xxx
BANNED :(
JoNyBLaCks 6x Mage
_TikiTo_ [Playing]
Mesaj tarihi:
e ayıp ya.
macrodan da ban oluyorsa bu oyun oynanmaz artık :)[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) I Vangel
Clan: Wearehistory I ---------
Lvl: 63 I 4x
Class: Berserker Hero I Troll Warrior
Nation: Karus I Horde
Server: Diez I Bloodsclap
Mesaj tarihi:
doğru ya !!

macro kullananda banlanmasın
kosp koxpcularda
dupeciler zaten baş tacımız onları hiç banlamayın
GM ler gidip sıradan lvl kasan adamları banlamalılar
işin kuralı budur zaten[signature][hline]R0AD_RuNNeR
taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad
Mesaj tarihi:
Macrodan banlanıp bide burda ii bi pok yemişsin gibi anlatıyosan umarım süresiz banlanırsın.. Biz kerizmiyiz gece gündüz makina başında apos keserek lvl kasıyoruz.Sen aç makroyu geceden sabaha kadar lvl kas otomatik buff oto minnor felan.. GM sana en uygun cezayı verir inşallah süresiz banlanırsın da aklın başına gelir. Tüm macroculara ders olsun! :([signature][hline]Nick: Synergenx (Soyuldu :( )
Lvl : 6x
Np: 5xxxx
Nation: El Morad (Orc oluyoz :D)
Clan: Daha Belli deil
Job: Blade Master
Mesaj tarihi:
said:
VW__, 21 Kasım 2005 15:33 tarihinde demiş ki:
Macrodan banlanıp bide burda ii bi pok yemişsin gibi anlatıyosan umarım süresiz banlanırsın.. Biz kerizmiyiz gece gündüz makina başında apos keserek lvl kasıyoruz.Sen aç makroyu geceden sabaha kadar lvl kas otomatik buff oto minnor felan.. GM sana en uygun cezayı verir inşallah süresiz banlanırsın da aklın başına gelir. Tüm macroculara ders olsun! :(
+1[signature][hline]nick:staratavorious(paladin)
nation:dönme :)
level:66
np:i am pk noob,just leveling :D
server:ares
durum:bütün arklarım çıplak ag :( orc yapın beni :)
Mesaj tarihi:
Prem Uyeysen 5 Gun Uyarı ßanı diilsen gecmis oLsun 999 Gun ßan YEdin..[signature][hline]Nick : KLC
LvL : 5x
Job : Suikastci :D
Server : Cypher - EL MORAD
Np : Olanı HeaVeN e Hediye Ettik ßugun..
Clan : UNNAMED
Mesaj tarihi:
yaw kardeşim denedim ben macroyu bi boka yaradıüını düşünmüyorum lvl düşükse 57 lvde ash knighta bıraktım 4 saat sora geldim yüzde 15 kasmış sora tövbe dedim allah kullandırtmasın 4 saat apos yapsam lvl atlardım GM pls dont ban:D neyse şaka bi yana premium varsa hiç bişey olmaz macroya bırakacağına git solo uruk blade kes[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır
  • Yeni Oluştur...