saviourangel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 macro ban kaç gün sürer bilen varmı ??? karakterini tıkladığımda dc oluo sanırım char ban yendim:))
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Macro kullandıysan 1 ay ceza alacaksın. 5 lvl de geri alınacak....[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 heheheh boşuna bekleme süresiz ban atıyorlar :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing]
vktk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 e ayıp ya. macrodan da ban oluyorsa bu oyun oynanmaz artık :)[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) I Vangel Clan: Wearehistory I --------- Lvl: 63 I 4x Class: Berserker Hero I Troll Warrior Nation: Karus I Horde Server: Diez I Bloodsclap
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 doğru ya !! macro kullananda banlanmasın kosp koxpcularda dupeciler zaten baş tacımız onları hiç banlamayın GM ler gidip sıradan lvl kasan adamları banlamalılar işin kuralı budur zaten[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Macrodan banlanıp bide burda ii bi pok yemişsin gibi anlatıyosan umarım süresiz banlanırsın.. Biz kerizmiyiz gece gündüz makina başında apos keserek lvl kasıyoruz.Sen aç makroyu geceden sabaha kadar lvl kas otomatik buff oto minnor felan.. GM sana en uygun cezayı verir inşallah süresiz banlanırsın da aklın başına gelir. Tüm macroculara ders olsun! :([signature][hline]Nick: Synergenx (Soyuldu :( ) Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Orc oluyoz :D) Clan: Daha Belli deil Job: Blade Master
FACE_of_the_FACE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 orc ların işi o zaten ya macro ya kops ya dupe ne yaparsanız yapın ama önce insan olun çirkin şeyler heheheheheh
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: VW__, 21 Kasım 2005 15:33 tarihinde demiş ki: Macrodan banlanıp bide burda ii bi pok yemişsin gibi anlatıyosan umarım süresiz banlanırsın.. Biz kerizmiyiz gece gündüz makina başında apos keserek lvl kasıyoruz.Sen aç makroyu geceden sabaha kadar lvl kas otomatik buff oto minnor felan.. GM sana en uygun cezayı verir inşallah süresiz banlanırsın da aklın başına gelir. Tüm macroculara ders olsun! :( +1[signature][hline]nick:staratavorious(paladin) nation:dönme :) level:66 np:i am pk noob,just leveling :D server:ares durum:bütün arklarım çıplak ag :( orc yapın beni :)
Joey Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: saviourangel, 21 Kasım 2005 14:31 tarihinde demiş ki: macro ban kaç gün sürer bilen varmı ??? karakterini tıkladığımda dc oluo sanırım char ban yendim:)) yardımmı istiyosun bir tıkın yeter sevgilim bknz : imza[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Prem Uyeysen 5 Gun Uyarı ßanı diilsen gecmis oLsun 999 Gun ßan YEdin..[signature][hline]Nick : KLC LvL : 5x Job : Suikastci :D Server : Cypher - EL MORAD Np : Olanı HeaVeN e Hediye Ettik ßugun.. Clan : UNNAMED
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yaw kardeşim denedim ben macroyu bi boka yaradıüını düşünmüyorum lvl düşükse 57 lvde ash knighta bıraktım 4 saat sora geldim yüzde 15 kasmış sora tövbe dedim allah kullandırtmasın 4 saat apos yapsam lvl atlardım GM pls dont ban:D neyse şaka bi yana premium varsa hiç bişey olmaz macroya bırakacağına git solo uruk blade kes[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır
Öne çıkan mesajlar