bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 adamlar türklerden neler çekiyo adam dup yaparsa boyle ollur[signature][hline]herkeze selam ben geldim beramus kıralı olaçagım ork kıralı
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 dur diyelimmmmmm[signature][hline]herkeze selam ben geldim
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 DUR!![signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! baramus kıralı
Dexteriyus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Bu sadece Türklere kapalı diyen arkadaşlara acıyorum valla. Kendilerinde bir aşağalık kompleksi var herhalde. Kaç kez yazacağım? Yurt dışındaki arkadaşlarımda giremiyoooooooooor. Kafanız basmıyor mu? Anlama özürünüz varsa yazın bizde ona göre söyleye söyleye kafanıza sokalım. İsviçre'de Almanya'da vb bir kaç yere daha arkadaşlarım var. Onlarda da durum aynı...[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 57 Clan: Hanedans Np: 5xxx
Öne çıkan mesajlar