paramecium Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 selam, bazı ara parçalarla teybin arkasındaki cd veya extra girişe bağlantı yapabiliyorlar. cihaza ve teybe uygun ara parçalar internette bulunabiliyor. eve gidince birkaç adres veririm. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ok. bekliyorum. bide konsolu çok kesip biçmeden oluyomu bu iş acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 kesip bicmeye gerek yok, kablosu engellemiyo kapanmasini on konsolunun radyonun. bende de blaupunkt var ve rahat kullaniyorum, tek sorun parca atlarken sessizlik oldugunda radyoya donup yardirabiliyo biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 gec olm sen volvoyu onun yaptigi ipod girisi "volvo ipod"(yere dustumu birsey olmaz ama odun gibidir) a uyumludur anca:) volvo olm bu piyasadaki normlara uyarsa bir tarafi patlar:) onun disinda bir cok arabada burada arkadaslarin saydigi gibi standart aksesuar var. onun disinda vw yakin zamanda ipod la integrasyon icin bir anlasma imzaladi ipod la ancak sadece yeni modellerinemi olur onu bilmem. http://www.apple.com/pr/library/2005/sep/07ipod_auto.html al buda linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 selam, söylediğim şey cep telefonu tesisatı konsolu ne derece parçalarsa, o derece parçalıyor :) saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bazı araba markaları özel destek veriyor. bir komşum desteği olmadan bağlamıştı fakat nasıl yaptığını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 apple.com'da ipod for cars bölümünde a3ün resmini koymuşlar ipod'lu. tabi bilgi almak için linke basınca audiusa.com çıktı. ben de 25000$dolara a3 2.0tfsi görünce moralim bozuldu ve çıktım kapattım siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 doğuş oto getirip kurulumu yapıyor ipodu şık bir şekilde konsola bağlıyorlar teypten kontrol edilebiliyor. 150ytl civarındaydı herhangi bir doğuş oto bayinden aksesuar listesinden ipod aparatını kurdurabilirsiniz. vwlere sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar