Buyse Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yazık oldu bence. ujio açıklama yapmana gerek yok tabi kendi keyfin. ama sölicek bişilerin vardır belki.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 1vs2 ne oldu?[signature][hline]No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim Informer,Buyse,polifonik_osuruk,marlon sini minnettarım sana borcumu ödeyeceğim! Not abys gemde çılgına döneceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Sarsie, 20 Kasım 2005 13:28 tarihinde demiş ki: 1vs2 ne oldu? dam üstünde Saksağan, seninki benden kara :D[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 her zaman ki gibi anlasmazlik... clan lideri olarak ilk defa bir sey yapmistim herkesin tepkisini cektim bende /command /quit clan yaptim that all ayrintiya giremicem clan icindekiler bile pek bilmio bilen bulursan sor daha fazla konusmak istemiyorum...[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Sarsie, 20 Kasım 2005 13:28 tarihinde demiş ki: 1vs2 ne oldu? http://rapidshare.de/files/7868524/2_vs_1.wmv.html[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 valla ujio üzüldüm..snn gibi bi clan lideri bulmak zor..başkaları gibi ne duper/nede başka bir kötü halin vardı.. :( ama salla belkide böylesi daha iyi :([signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %15 Np:96k+ Clan:Sacred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Onlara sordum kavga etöişler sabah dis yapmış.[signature][hline]No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim Informer,Buyse,polifonik_osuruk,marlon sini minnettarım sana borcumu ödeyeceğim! Not abys gemde çılgına döneceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: bugsbabaaga, 20 Kasım 2005 14:45 tarihinde demiş ki: said: NightHunter666, 20 Kasım 2005 14:09 tarihinde demiş ki: her zaman ki gibi anlasmazlik... clan lideri olarak ilk defa bir sey yapmistim herkesin tepkisini cektim bende /command /quit clan yaptim that all ayrintiya giremicem clan icindekiler bile pek bilmio bilen bulursan sor daha fazla konusmak istemiyorum... ben arkadaslarima yardim etmek istiyordum sadece boss item felan diye yoksa lvlden felan geri kaliodum onlarla ugrasmaktan ama neyse bug düzelsin benimle olanlarla devam edicem... Clan birleştirmek sonra o clan la uğraşmak çok zor Uji benden sana tavsiye eğer pk yapıp lvl kasıcaksan Clan ı dağat ki dağıtmıssın yoksa arkadaşlar arasında clan kurun haberleşmek için kimseyide almayın ... En iyisi ezik char la clan kurmak ama ben bayağadır memnunum lider olmaktan :P ... [signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 klanda diildim ama daha bugun sabah girer girmez arkadashlardan biri ile naber nasilsin die dialoga girdik. uzgunum dedi noldu dedim klan daildi dedi ole sacma sapan bir kavga yuzunden dagildik dedi. herkes pek uzulmush anlasilan. siralamada ii bir yere gelen bir klanin bu sekilde dagilmasina orada olmasam bile ben de uzuldum.[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: polifonik_osuruk, 20 Kasım 2005 14:48 tarihinde demiş ki: valla ujio üzüldüm..snn gibi bi clan lideri bulmak zor..başkaları gibi ne duper/nede başka bir kötü halin vardı.. :( ama salla belkide böylesi daha iyi :( clan bugdan sonraki kuracagim clana beklerim poli :)[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 üzüldüm beyler .. Ama dominantlarin cok oldugu yerde sorun asla bitmez :/[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: mrproblem, 20 Kasım 2005 14:52 tarihinde demiş ki: klanda diildim ama daha bugun sabah girer girmez arkadashlardan biri ile naber nasilsin die dialoga girdik. uzgunum dedi noldu dedim klan daildi dedi ole sacma sapan bir kavga yuzunden dagildik dedi. herkes pek uzulmush anlasilan. siralamada ii bir yere gelen bir klanin bu sekilde dagilmasina orada olmasam bile ben de uzuldum. clanin ii bi siralamada olmasindan cok birlik ve beraberligin olmasi lazim bugün dagittiktan sonra clani bizden deildir gibi muhhabbet yapti (real arklarim) oysa ben clanda hic kimseyi ayri tutmuyordum ben aile olarak görmüstüm ama bu sekilde görmeyenler varmish yolumuza ayrimcilik yapmayacak arkadaslarla devam edicez...[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 asadasadad de get la gogosh :D[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 uzuldum valla dagilmasinaa orc olunca o clana gelebilirdim ama olsun clanlar önemli deil onemli olan gönuller bir olsunnn[signature][hline]GOSU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: bugsbabaaga, 20 Kasım 2005 14:59 tarihinde demiş ki: said: NightHunter666, 20 Kasım 2005 14:59 tarihinde demiş ki: asadasadad de get la gogosh :D Bazıları gotosh der bazıları gogosh der de hade bakalım hayırlısı :D ilk yazdigini yörünge disi kalmamak icin yazmadim :D:D:D[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Ojeee, 20 Kasım 2005 15:02 tarihinde demiş ki: uzuldum valla dagilmasinaa orc olunca o clana gelebilirdim ama olsun clanlar önemli deil onemli olan gönuller bir olsunnn clan fulldu zaten bro alamazdim ama simdi 36 kisilik yerimiz var :D:D:D:D[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: bugsbabaaga, 20 Kasım 2005 15:05 tarihinde demiş ki: OMGOMGOGMOG yemişim yörünge dışını ya çokda *ikimde :D asadasad bi sus la sebebin olmiim :D[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 No comment gogosh anliyorum benide yanina cekmeye calision ama yok böyle ii :D:D:D[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 asadada jade'de öyle demisti ip ban yedi galba en son :D:D:D[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Adamı allah Bilir kimler Cileden CikarttiDa Bozdu[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 20 Kasım 2005 15:25 tarihinde demiş ki: Adamı allah Bilir kimler Cileden CikarttiDa Bozdu :D:D:D[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yalanmi ?[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 asadad dogru walla musti dedim ya il defa clan lideri olarak tek basima bir ish yaptim millet üstüme cöktü meger clanda daha ne liderler warmish :D:D neyse clan bug düzelsin görecez o liderleri :D:D:D[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: NightHunter666, 20 Kasım 2005 15:56 tarihinde demiş ki: asadad dogru walla musti dedim ya il defa clan lideri olarak tek basima bir ish yaptim millet üstüme cöktü meger clanda daha ne liderler warmish :D:D neyse clan bug düzelsin görecez o liderleri :D:D:D Destekleyicinim Bro ;) orc olsam Sana Verirdim :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 oyunu dimi :D:D:D hani KIRAL lik icin felan :D[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar