Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Jedi Knight 2 de ilk bölümü bitirdim ikinci bölüme geçmek çin tek yapmam gereken şey kaldı kapıdan geçmek. Büyük bir hevesle geçtim ve birden ana ekrana döndü ekranda bir hata belirdi (sanırım programlama dili ben pek anlamadığım için buraya yazamadım) ve ben oyuna devam edemedim. Daha önce böyle bir sorun yaşayanınız var mı? Nasıl çözülür bu problem? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. (hatanın ne olduğunuda birara yazmaya çalışıcam)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 walal singl'a bi etkisi olurmu bilmem ama 1.04 patch'ini çek internetten...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 kardeş banada aynı hatayı veriyordu bölümü bitirmeden önce o büyük kapıdan duvarlardan geçme şifresi yazarak geç ve şifreyi kapat ( düzgün bir yerdeyken) 2.ci bölüme geçeceksin bişiy digil..[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 oyun içersindeyken şifre yazmak için ne yapmam gerektiğini ve şifreyi söylerseniz çok sevinirim.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 JK2, Jedi Academy olmayandı değil mi? Hani şu SNN'nin bir ara server'ını açtığı? Eğer o oyunsa jk2single.cfg (ya da buna yakın bir .cfg) dosyası var. Ona gir, "bind é console" "bind é +console" satırlarını tek tek dene, hangisi olduğundan emin değilim. (shift + " = é. bind " console yazıp kaydedince çalışmıyor diye hatırlıyorum.) Oyuna girince de shift + " tuşuna bas. duvardan geçmek için noclip yazmak gerekiyordu sanırım.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 bind mind gerek yok (shift + ") otmatik olarak konsol u açıyor[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar