holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bu yine bişey değil sonrası dahada vahim this acc already in use :([signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FR_forever Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 neyse bi dahaki girdiginde bi tane worm kesersin[signature][hline]There's no place for you here,youngster! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 zzz , ben troll warrior ların içinde dc oldum bende ağliyayım bari[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 resmi kaldırıyorum id gözüküyo kıllandım:D [Bu mesaj holigun_tr tarafından 21 Kasım 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 meuheue ben tam dedim dur biraz knight a girem exp filam kasarim belki girdim sonra log out xD noldu server down simdide askida kaldi Lol..[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 aynı sorun her dc olan kişide var tırsma yok bişi :horace:[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 saol informer ama ben lvl atlıcaktım benim derdim o,sanki bana inat etmiş gibi alttada yazdın son apos die arrow shoerı bi koydum dc:S[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leeroy_Jenkins Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bende yeni char acmıs kasıordum mauahah lvl 27 baba char ha varmı 1 vs 1 atan ??? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ulaa sabahatan beri ilk defa girdim ondada direk dc oldum böle sansin ben harbi bahtsiz deveyi çölde kutup ayısı raslarmıs bizdede o misal sans var[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: elmorad np:110 k karizma +5564654 dip not: damarlarımda akan kan yesil :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben dc ettirdim ama girmedim Lol :S[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 adam son apos dedi server ı yedi bitirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bu arada gm mesaj geçti bugün karizma clanından lider yada asisit oyunda ise pm atsın bana die haberiniz varmı[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: holigun_tr, 21 Kasım 2005 01:30 tarihinde demiş ki: bu arada gm mesaj geçti bugün karizma clanından lider yada asisit oyunda ise pm atsın bana die haberiniz varmı gm nin gecti noticeyi hatırlıyomusun ?[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: elmorad np:110 k karizma +5564654 dip not: damarlarımda akan kan yesil :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
troy_turk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hangı gm dedı adını bılen varmı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 karizma clanından lider yada asist oyunda ise bana pm atsın dedi Blackwinds söledi[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 sen yine partyin warken dc olmussun ben can sikintisina solo dönerken dc olmustum sonucta oyuna girdiimde press ok görünce hicte sasirmamistim :D[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ben TrooL King Keserken DC yedim o zaman Ben İntihar edem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bende worm keserken :D[signature][hline]Rape Me Slow...... http://www.flashjokeoftheday.com/fjotd/swf/clean/whobell.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar