Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

absinth

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ögrendim tmm[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye

[Bu mesaj ovchinnikov tarafından 20 Kasım 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Greeny, 20 Kasım 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
tee nezamanlar nedankoyla beraber getirticektik yalan oldu

(bkz:nick entry uyumu )[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!

Mesaj tarihi:
Bu maddenin ne olduğunu 3 dk önce biten nip-tuck dizisinden öğrendim ve şimdi karşıma çıktı. Bugün bi gariplik var ama hadi bakalım.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-
Mesaj tarihi:
nası baya sertmi bare rakı gibi olabilirmi[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
Mesaj tarihi:
said:
ovchinnikov, 21 Kasım 2005 00:12 tarihinde demiş ki:
nası baya sertmi bare rakı gibi olabilirmi

alkol %70[signature][hline]
Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone.
Mesaj tarihi:
Tadı rakıya çok benziyor, ancak biraz daha böyle nanemsi bir kokusu ve tadı var anasondan çok... Shot bardağıyla shot olarak içiliyor. Nip/tuck'daki abartı betimlemenin de aksine, insanı öyle aman aman azdırdığı yok, genelde kör etme ihtimali olduğu için çok fazla içilmemesi tavsiye edilir.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Mesaj tarihi:
said:
Antimodes52, 21 Kasım 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
Tadı rakıya çok benziyor, ancak biraz daha böyle nanemsi bir kokusu ve tadı var anasondan çok... Shot bardağıyla shot olarak içiliyor. Nip/tuck'daki abartı betimlemenin de aksine, insanı öyle aman aman azdırdığı yok, genelde kör etme ihtimali olduğu için çok fazla içilmemesi tavsiye edilir.

kör edio demek ozaman riske deymez bea[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Özentinin tekiyim ben sana ne
Mesaj tarihi:
alkol seviyesi yuksek oldugu için o sahtelikle alakası yok..
edit:ustteki msj ne ara silindi :)
[signature][hline]

[Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 21 Kasım 2005 00:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
nerden bulabileceğimi öğrenmek için arıcaktım, dirak karşıma çıktı topic. absinth in azdırıcı:D etkisi var mı bilmiyorum ama hayal gücünü tetiklermiş. öldürme riski var diye biliyorum
Mesaj tarihi:
ozaman bunu icen adam harbi kasınıo diebilirz rahatlıkla :D[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Özentinin tekiyim ben sana ne
Mesaj tarihi:
Dibini görmeyen ebesinin .... görsün felsefesiyle içilip,bardak bardak içtiğimiz bir içkiydi öbür türlü gitmez içmenin keyfi yok :)[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Mesaj tarihi:
Gözünüz böyle şeylerle korkmasın arkadaşlar, normal bildiğiniz içkiyle de ölme ihtimaliniz var eşeğin bir yerine su kaçırırsanız. Önemli olan işin adabını bilmek. %70 alkol olan bir içkiden bir şişe içerseniz, kör olur yada ölürsünüz tabii ki, insan gibi içerseniz hiç bir şey olmaz.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Mesaj tarihi:
said:
_AvengeR_, 20 Kasım 2005 00:44 tarihinde demiş ki:
bir bardağın üzerine çay süzgeci onun da üzerine bir adet kesme şeker konulur. üzerine absinth dökülerek yakılır. yavaş yavaş eriyen şeker bardağın içine akar. daha sonra bardağa biraz daha absinth eklenerek fondip edilir.

bu şekilde içimi gayet guzel..ve en fazla 3 shot gidiliyor..
abartmamak lazım tabi..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Bir gecede yarısını bitirmişliğimiz var iki kişi:D...

Hala yaşıyoruz yani (iki kişininde aşk acısı çektiği faktörünüde göz önünde bulundurun ama)...[signature][hline]Hatalıysam 155
Mesaj tarihi:
absinth in içinde cannabis bulunmaz.. eskiden absinthe denen içkinin içinde halüsinojen bir madde bulunurdu (yamulmuyorsam psilocilin) van gogh da o absinthten içtikten sonra kulaklarını kesmişti. şimdiki absinthlerde o madde yoktur. ama alkolü hala yüksektir. yüzde 85 80 ve 70lik var yanılmıyorsam. demekki neymiş amsterdama teşekkür ediyormuşuz.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı

[Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 21 Kasım 2005 01:09 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...