Head Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ben 20 yaşındayım. yazı yazmak "renkler ve zevkler" konusu altında tartışılır mı bilmem,ama sanmıyorum.çünkü "snçksvyrmbbmbnm" gibi sadece senin anlayabileceğin şeyler yazsan insanlar onu ne anlayabilir,ne yorum yapabilir. işte son kısım!mükemmel. "ewt daha yaşicaam çok şey war ama eer hepsi böle olucaksa bn yaşamk istemiorum" hayatın erkek/kız arkadaştan ibaret olmadığını göremiyor musun hala? bahsettiğim saplantılı ilişkilerden,yazı yazıp "sen neler ettin bana,DEĞERİMİ BİLEMEDİN(buraya çok dikkat.tehlikeli narsistlik),öyle olsun dön ve çık,istenmiyorsun artık." demek yerine; yolda yürürken elimde tuttuğum şemsiyeme bakıp gülümsemeyi tercih ederim. umarım bir gün demek istediğimi anlarsın. hayatında başarılar.[signature][hline]valandil ownz j0o! sparta prag bu ayakları. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Pingu, 19 Kasım 2005 17:46 tarihinde demiş ki: ay baydınız ha gidin Joey Drum Solo izleyin mike mangini tavsiye ederim,adam insan değil resmen ya.[signature][hline]valandil ownz j0o! sparta prag bu ayakları. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilge Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hayatım kız erk ilişkilerinden ibaret diil daha bni tnımıosun bile böle önyargılı olma... inşllh demk istediklerini anlarım saol slediklerin içnn senindae hyatında başarılar[signature][hline]love is the stupid game for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 arkadaşım madem ibaret değil,neden yaşama koşullarını ona göre ayarladığını kabul edip "yaşamak istemiyorum" diyorsun. çevirme lafı,seni anlıyorum ve laflar hazırladım işte.[signature][hline]valandil ownz j0o! sparta prag bu ayakları. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ya zaten üzgün kız üstüne gitmeyin![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 sevilipte sevilmemek nası oluyo[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yazın çok güzel olmuş[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Yaziyi begendim ben 16 yasindaki biri icin gayet guzel yazmissin hersey kalbine gore olur insallah..[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilge Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 saolasınnn..[signature][hline]love is the stupid game for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 böle durumlarda en iisi içmek yane haklılar:)[signature][hline]HERKES Bİ GÜN FBLİ OLACAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bende yazıyı begendim helal olsun bende çok acı çekiorm ama daa hayatın başındayız bu acılar gibi kaç tane gelcek daa kimbilir sewgilimi istiom beeen tayinleri bizim bulunduumuz yere çıkabilr çok mutluyum çıkmassa koparım heralde hayattan nese tebrikler gusel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otraju Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bn bilgeyi çok iyi anlıyorum.. onun yaşadığı şeyleri tam olarak bilmesemde bnde sevilip sevilmeme konusunda abartı şeyler yaşadım ve onun depresif düşüncelerini çok iyi anlıyorum.. ama head in demeye çalıştığı hayatın devam ettiği,, hayatın sadece ikili ilişki üzerine olmadığı, daha komplike olduğu.. ve mutluluğun daha başaka yollardan elde edilebileceği.. head kesinlikle haklı... ama bu gerçeği insan birisine aşıkken göremiyo.. bnde göremiyodum... ama yaşadıklarımdan sonra şunu söyliyebilirim... eer insan aşıksa onu elde etmek için herşeyi yapmalı.. zaten karşındakide senin sevgini hak ediyosa sana karşılık vericektir... ama olmuyosa da mutlu olmanın bi dolu yolu var.. onu unutmak ve hayatın güzelliklerini keşfetmek... ben böyle düşünüyorum ama bunları bn yapıyo muyum die sorarsanız.. çalışıyorum diyebilirim.. :)[signature][hline]''Love is the dance of eternity'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otraju Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 buarada yazıyı beendim... :)[signature][hline]''Love is the dance of eternity'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 -yazi güzel... -ben joey deilde tony royster jr. tercih ederim hem nasi yapiyo lan suncacik sey bunlari tepkisi yaratir insanlarda heleki zillere bir üstten bir alttan vurusu :s yapar adami... -bilgeyi tanirim hayatini ask ilisklilerinden ibaret olucak kadar bos bir insan degil... -kime yazdigini israrla sorsamda kacamak cevaplar veriyor kimbilir kimdir?... -kassa daha bi duygulansa daha güzel daha bi duygulu yazilar yazsa harika seyler cikaracigini düsünüyorum basarilar... @head&bilge:öpüsün barisin bakiyim :yapma:[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
embrace Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 sevipte sevilmemek çok enteresan bişey yaa tamamen kendine acı çektirmek...ve yazı o kadar güzel anlatıyo kiii! onu herzaman mükemmel tanımak yaptığı kötü şeyleri iyi görmek...bende yaşadım bende üzüldüm hala da üzülüyorum ama hayat devam ediyo o olaylar benim hayatımın ufak pürüzleri sadece!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 öle bişi yokk!!![signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar