Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tekirdag

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hic kasamıcam abi kurulum fln zaten sadece haftasonları burdaım.. yarın aksam bwl raidi war kacırmak istemiorum.. yani bilen warsa wow kurulu olan bi yer solesin bi zahmet.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar ne kadar güzel forum başlığı kullanıyor demi?
yakında muş,maraş,van, urfa die topicler de açılır herhalde..[signature][hline]Saga continues
Mesaj tarihi:
Claim fikrini soran oldumu bilmiorum.. nası bi baslık isterdiniz acaba ? "Tekirdagda Wow oynayabileceim bi kafe" gibi bi uzun baslık kullanmak istemedim.. ayrıca baslıgın Tekirdag olması tekirdaglı arkadasların iligisini cekicegi icin gayet yeterli bi baslık oldugunuda düşünüyorum.. kısacası muhtesem fikirlerini lütfen kendine sakla..
Mesaj tarihi:
said:
daedroth, 20 Kasım 2005 19:18 tarihinde demiş ki:
Claim fikrini soran oldumu bilmiorum.. nası bi baslık isterdiniz acaba ? "Tekirdagda Wow oynayabileceim bi kafe" gibi bi uzun baslık kullanmak istemedim.. ayrıca baslıgın Tekirdag olması tekirdaglı arkadasların iligisini cekicegi icin gayet yeterli bi baslık oldugunuda düşünüyorum.. kısacası muhtesem fikirlerini lütfen kendine sakla..
Önce
http://forum.paticik.com/view.php?id=80454
şunu oku da sonra cewap wer derim.. Muhteşem fikirlerine /cheers[signature][hline]Saga continues
  • Yeni Oluştur...