daedroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 tekirdagda wow oynanabilcek bi cafe warmı ?? acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bugunlerde heryerde var netcafe orda da vardır ve wowda vardır muhtelemen[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daedroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 heryerde cafe war tabi de adam gibi sistemi olan bi cafe lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daedroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hic kasamıcam abi kurulum fln zaten sadece haftasonları burdaım.. yarın aksam bwl raidi war kacırmak istemiorum.. yani bilen warsa wow kurulu olan bi yer solesin bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Meydanda var, bakkalın sağında :p[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 tekirdağın neresi eğer çorlu ise bizim cafe var full wow makinaları bağlantı ve makinalar baya iyidir çorlu megalit iş merkezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daedroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 elo orası kapanmıs ya baktım oraya :D corlu diil merkezde lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daedroth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 haddiiii kimse bilmiomu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 arkadaşlar ne kadar güzel forum başlığı kullanıyor demi? yakında muş,maraş,van, urfa die topicler de açılır herhalde..[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 kısa zaman içinde baykallar mevkindeki Kanka nete kurucam wow u. saygılar[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daedroth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Claim fikrini soran oldumu bilmiorum.. nası bi baslık isterdiniz acaba ? "Tekirdagda Wow oynayabileceim bi kafe" gibi bi uzun baslık kullanmak istemedim.. ayrıca baslıgın Tekirdag olması tekirdaglı arkadasların iligisini cekicegi icin gayet yeterli bi baslık oldugunuda düşünüyorum.. kısacası muhtesem fikirlerini lütfen kendine sakla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: daedroth, 20 Kasım 2005 19:18 tarihinde demiş ki: Claim fikrini soran oldumu bilmiorum.. nası bi baslık isterdiniz acaba ? "Tekirdagda Wow oynayabileceim bi kafe" gibi bi uzun baslık kullanmak istemedim.. ayrıca baslıgın Tekirdag olması tekirdaglı arkadasların iligisini cekicegi icin gayet yeterli bi baslık oldugunuda düşünüyorum.. kısacası muhtesem fikirlerini lütfen kendine sakla.. Önce http://forum.paticik.com/view.php?id=80454 şunu oku da sonra cewap wer derim.. Muhteşem fikirlerine /cheers[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daedroth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 üstad uzatmasak ?? bi soru sordum cvbını bekliorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 adanada bildiğiniz bir cafe warmı wow oynanabilecek?[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 kars a kadar yolu var bu başlıgın.. neyse..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 lüleburgaza da beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar