Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden her zaman ben?

_catastrope_

Öne çıkan mesajlar

Herkes hayatında en az bir kez böyle bir durumla karşılaşmıştır. En azından herkesin ağzından bir kereliğine bile olsa şöyle bir cümle dökülmüştür: ;Tanrı beni sınıyor. Ben bu cümleyi son zamanlarda çok fazla kurmaya başladım ve inanın bu bana hiç de büyük bir rahatlama falan vermiyor. Hatta beklide daha büyük bir stresle birlikte bir soruyu da getiriyor: Neden her zaman ben??

Herkes kötü günler geçirir ve her insan hayatında en az bir kez ağlar. Peki ya bu birden daha fazla, hatta çok daha fazla başınıza gelirse?? Nelere üzülüp nelere sevineceğimi bilemez oldum artık. Yapılan esprilere bile gülmeyen sevimsiz bir adam oldum aniden. Neden?

Çevremdekilere soracak olursanız ben gayet güler yüzlü ve hatta nerdeyse her zaman mutlu görünen, fazla muhabbet etmeyen ama her zaman ağzından iyi cümleler çıkan biriyim. Peki ya bana sorarsanız? Evet gülerim ama herkesin kötü günleri olur. O günlerde gülmeyi bırakın bir tebessüm bile yapmak ağır gelir insana. İşte o günler artık beni çok sık ziyaret etmeye başladı. Her gün farklı bir olayın stresiyle yataktan kalkıp, akşam başka bir üzüntü yüzünden uykusuz kalmaktan artık yoruldum.

Bir çok şey yaşadım hayatta Ölümlerden tutun ayrılıklara kadar. Yaşım belki daha sadece 18 ama benim hayatımdaki 1 yıl bile kimilerinin ömrüne bedel bir şekilde geçiyor. Ama bu yıl bana bile ağır geldi.

Ağır gelen neydi biliyor musunuz? Sadece artık kendimi kabullenemez oldum. Hayatta her insan yanında dayanacak ve bazen sadece gözlerine bakacak bir arkadaş ister. Kimileri benim gibi sadece bir dostluk ve biraz da yakınlık duymak için ister. Kimileriyse ellerindekilerin kıymetini bilemeyip kaybettikten sonra bile üzülmeden yollarına devam ederler. Ben hiçbir zaman 2 grupta da olmak istemedim. Peki olduğum durumdan memnun muyum? İşte buna verecek bir cevabım var.

Geçenlerde kızılayda oturmuş yemek yerken eski bir arkadaşıma rast geldim. Biraz oturup konuştuktan sonra telefonu çaldı. Açtığında ağzından çıkan ilk sözcük Aşkım oldu. Anladım ki o aradığını bulmuştu. Daha sonra tam muhabbetin ortasında bir daha çalan telefona bizimkinden gelen ilk karşılık Bir tanem oldu. Şaşırdım ve bir an düşündüm: Bir şey mi söylemeyi unutmuştu acaba? Sonra uzun uzun konuştuk Onun yaptığı aradığını bulmak değil tam anlamıyla gönül eğlendirmekmiş. Böyle toplam 4 tane olduğunu söylediğinde artık o masadan sadece uzaklaşmak istediğimi fark ettim. Sebebi benim bi hayat arkadaşım olmaması değil, onun da hiç arkadaşı olmamasıydı O 4 taneyi mi soruyorsunuz? Onları size anlatmak isterdim ama yazımı o kelimelerle kirletmek istemiyorum..

Yine geçen gün bizim sınıftaki bir kızın yanında bir adam gördüm. Adam diyorum çünkü 25 yaşlarında birisiydi, yani kıza göre oldukça büyük. Daha sonra bizim arkadaşlarla takılırken adamdan bahsettim onlara. Çünkü aramızdan biri o kızdan hoşlanmıştı. Söylediğim zaman inanmak istemedi önce. Belkide gerçek olmamasını diledi Allah'tan. Ama gerçek olduğunu anladığı anda ağzından çıkan ilk sözcükler Lanet olsun oldu.

Şimdi onun günahı neydi ha? Peki ya o kız o adam da ne bulmuştu. İşte bu soruların cevabını verseydim beklide gecenin bu vaktinde bu yazının başına hiç geçmezdim.

Son olarak söylemek istediğim bir şey var: Hayatta her zaman tanrının sadece sizi sınadığını düşünüyorsanız, buna sevinin. Tanrı eğer birisini sınıyorsa, bu onu ilerde mutlu edeceğinin göstergesidir. Eğer sınamıyorsa, bu ondan umudu kestiği içindir...

Not:Bu kişisele açtığım ilk topic. Eğer yanlış bi yere açtıysam yada yanlış kelimeler seçtiysem özür dilerim ama bu sıkıntılı günlerimde az da olsa yüzümü güldürmeyi başaran siz pati halkına içimi dökmeyi istedim... Bi kusur işlediysem affola...
Not2:Sanırım bayaa bi uzun olmuş umarım sıkılmadan okursunuz. Sanırım biraz fazla dolmuşum:([signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:

[Bu mesaj _catastrope_ tarafından 21 Kasım 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Özür dilerim bu arada bi yerden alıntı diil bunu word'de yazıp bi arkadaşıma yolladım ordan kopyaladım...[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

hayat s1k s1k insanin üzerine gelir dogrudur ama s1k s1k söyledigim ve dogruluguna cok cok inandigim bir laf var hiç bir zaman kötülükler sürmez biryerde biterler nasil üstüste gelmislerse ayni anda biterler birde bakmissin dertlerin bitmis normal bir insan olmussun o eski gülümseyen insan olmussun.
ama yukarda yazdiklarinla asagidakilerin arasinda baglanti bulamasamda her ikisi içinde sana birseyler söyliyeyim
4 adet sevgiliye ait kisi: hani simste filan bir insan yaratinca onun özelliklerinide belli bir puan siniriyla belirlersin ya iste Allah onun kisilik puanlarini sifirlayip ona yakisiklilik vermis kisilik yerine oda onu kullaniyo napsin yazik..
diger sübyanci kisilik:e muhtemelen kendi yaslarinda bir sevgili bulamayinca fazla gelismis yasca küçük kizlara gider kizda ayy çok güzelim 20 küsür yasinda adam bana geldi diye gaza gelip kabul eder[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

O 20 küsür yaşındaki Adam da yakışıklı falan olsa içim yanmıcak. Kurt adam gibi bişi, acaip bi kıl yumağı. Olan arkadaşıma oldu yani herif 1 yıldır ilk defa birinden hoşlandı başına gelenlere bak :([signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi olay a neden ben demişsin arkadaşının başına gelen olay seni üzmüş vede 3 4 tane sevgilimsi kızın aradığı adama sinir olmuşsun bununla sınanmak arasını bağlayamadım açarsan biraz sevinirim
ayrıca bana göre sınanmak karar verme olgularında die düşünüorum ben yani senin bu anlatıın daha çok flörtümsü bi olay..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

Dedim ya biraz fazla dolmuşum ve sanırım bikaç şeyden birden pek bi alaka kurmadan bahsetmişim...

Sınanmanın o adam ve o 4 kızla gezip tozan la bi alakası yok... Sadece geçirdiim bu zor günlerde sık sık sınandığımı düşünüyorum. Ayrıca üzüldüğüm şey hem arkadaşım hem kendim. Yani ben bayanlara değer veren biriyim. Haa bu demek diil ki her gördüğüme aşık olurum yada nicesinin peşinden koşarım. Sadece o 4 kızında belki az bişey gurura sahip olabiliceğini düşünüp üzülüyorum. Yani nasıl olurda ben hiç tanımadığım insanlar için düşünüp üzülebiliyorken, başkaları haftada 2-3 kız terk ediyor? Hiç düşünmüyolarmı karşılarındaki kişilerin biraz duygulu olabilicekleri...

Her neyse sanırım yine konuyu dağıtıyorum, soruna cevap verdim mi onu bile bilmiyorum galiba :-?

Veremediysem istersen pm at belki daha rahat kafamı toplarım...[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...