Zergling Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 katilmayan bursa'lilar bursaliyim diye gecinmesin...[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hehehe inşallah bi dahaki buluşmanıza gelicem[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 inşallah..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 aket atum okadar bekledik seni 20 dk bekledik be donduk =)[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 keyf tede bekledik ama gelen olmadı[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Zergling, 30 Ekim 2005 23:30 tarihinde demiş ki: katilmayan bursa'lilar bursaliyim diye gecinmesin... kusura bakma bursalıyım diye övünüpte gezinen yoktur sanırım not:ben mardinlyim[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: ozkolous, 31 Ekim 2005 21:45 tarihinde demiş ki: said: Zergling, 30 Ekim 2005 23:30 tarihinde demiş ki: katilmayan bursa'lilar bursaliyim diye gecinmesin... kusura bakma bursalıyım diye övünüpte gezinen yoktur sanırım not:ben mardinlyim mardinli isen neden atlıyorsun ??[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: ozkolous, 31 Ekim 2005 21:45 tarihinde demiş ki: said: Zergling, 30 Ekim 2005 23:30 tarihinde demiş ki: katilmayan bursa'lilar bursaliyim diye gecinmesin... kusura bakma bursalıyım diye övünüpte gezinen yoktur sanırım not:ben mardinlyim ilginçsin ya adam üşenmemiş polemik yaratmaya mesaj atmış...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ahah lol[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 1. bana laf yetiştirinceye kadar önce kural bilin bi üst mesajı quotelemeyin. 2. beni bilin ona göre laf edin 3. polemik yaratmıyorum yazılan mesajları okursanız beynisiniz alamadığı noktalara belki ulaşırsınız[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar [Bu mesaj ozkolous tarafından 01 Kasım 2005 16:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 . [Bu mesaj ozkolous tarafından 01 Kasım 2005 16:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: ozkolous, 01 Kasım 2005 16:09 tarihinde demiş ki: 1. bana laf yetiştirinceye kadar önce kural bilin bi üst mesajı quotelemeyin. 2. beni bilin ona göre laf edin 3. polemik yaratmıyorum yazılan mesajları okursanız beynisiniz alamadığı noktalara belki ulaşırsınız hmmm i sense much anger in you[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: ozkolous, 31 Ekim 2005 21:45 tarihinde demiş ki: said: Zergling, 30 Ekim 2005 23:30 tarihinde demiş ki: katilmayan bursa'lilar bursaliyim diye gecinmesin... kusura bakma bursalıyım diye övünüpte gezinen yoktur sanırım not:ben mardinlyim bi sn, anlamadım. ben bursaliyim ve neresinden utanmaliyim onu bilmiyorum, acıklama istiyorum nerde bu devlet?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Herkeşler gelse güzel olurdu yani feci eğlenmişek bacım :D[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 poleni yapmaya gerek yok.. gelmeyenler utansin...[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: dory, 01 Kasım 2005 22:11 tarihinde demiş ki: bi sn, anlamadım. ben bursaliyim ve neresinden utanmaliyim onu bilmiyorum, acıklama istiyorum nerde bu devlet? bursalılar biraz yumuşak olur gibi genel bi kanı vardır. onu kastetmiş arkadaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Dory'nin yumusaklıgı doğuştan var, çünkü o bir dişi.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: ozkolous, 01 Kasım 2005 16:09 tarihinde demiş ki: 1. bana laf yetiştirinceye kadar önce kural bilin bi üst mesajı quotelemeyin. 2. beni bilin ona göre laf edin 3. polemik yaratmıyorum yazılan mesajları okursanız beynisiniz alamadığı noktalara belki ulaşırsınız ---------------- 1.Adap yol yordam öğren. 2.Kimsen kimsin önce adam ol ne yazılır ne yazılmaz onu öğren. 3.Forumda uzatma tartışmayı....[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bursalıdan süpesi olan varrsa buyursun gelsin cayımıızı icsin kim neymis görsün sona bilmeden atıp tutmasın![signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ochi doğru dedin bi gelin görün bursalıda sonra atın tutun[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Evet bende katılıyorum,isteyen varsa gelsin Bursa'ya Bursalıları görsün bi bakalım meğersem nasılmışlar...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bursalı görmek isteyen direk bana gelsin =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 nihah "pati bursa bursali gorme hedesi" ne varmıs lan bursa'da? bursada yaşayan insanlara dop diyen en beterinden doptur.[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bursalıyım ezelden gönlüm geçmez güzelden..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: ozkolous, 31 Ekim 2005 21:45 tarihinde demiş ki: said: Zergling, 30 Ekim 2005 23:30 tarihinde demiş ki: katilmayan bursa'lilar bursaliyim diye gecinmesin... kusura bakma bursalıyım diye övünüpte gezinen yoktur sanırım not:ben mardinlyim Alkış. Salak.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar