NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 19 Kasım 2005 17:35 tarihinde demiş ki: said: Marl0_on, 19 Kasım 2005 17:33 tarihinde demiş ki: var da damage vurmadiktan sonra resistin ne annami var dmg vuramiyosun ama Damagedende korunuyosun ayni Hesap Birinden alip biriNe Verme Gibi bisey ben bi ara 2 parca hp shell takiodum ve vuruslarimdan dolayi cogu kisi gay diodu :D:D:D ama kolayda ölmüyordum önce ölmeyeceksin sonra öldüreceksin ama yinede ron staff sacmalik cünkü zaten flame magesin kendine fr veriosun sürekli üstüne bir fire belt ya da kekuri beltinde varsa daha ne istiosun :-)[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExeLanS_Tr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 19 Kasım 2005 17:35 tarihinde demiş ki: said: ExeLanS_Tr, 19 Kasım 2005 17:34 tarihinde demiş ki: arkadaşlar tabiki beni eleştirebilirsinizde ben yardım istiyorum yani uygun kombinasyon lütfen yani :P Sen ASkere Gitmicekmisin 3 gün Sonra Hala kombinasyon Diyo ya.. lol sana ne belki askerde oynayacam :))))))))))))[signature][hline]ExeLanS_Tr Arch mage ARES EL Morad TurkishTown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yok abi kendime gore dusunuom onsuz bile resislerim ii olabilio int i 160 dan daha fazla vermemis bi mageden simdiye kadar ne bi stun ne de ice yidim yani[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 benim icin önemli olan Defans Ve FR REsis. ped Mage Zaten :tdown:[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Ron Staff yerine Elexir+8(yada +7) Kristal ring ve gold ring yerine alabiliyorsan 2xroc alamıyorsan 1 siver 1 agatte(Silver ucuz ve FR' si güzel) onlarda olmadı 2xHP+9 :) Mage Earring yerine alabiliyorsan WE yada CE hatta RE (Mage' e mage earring dışında herşey gidiyor :) ) Her türlü def helmet, eldiven, bot (DD,SD etc.) Goblin Crimson ped Özetle yapman gereken Def., FR ve HP yi dengelemek benim Lvl 62' de 2650-3000 arası HP' im, 790-850 arası AC ve 200-252 arası Fire Res. im oluyor. Duruma göre değiştirebilirsen itemları kolay kolay yatmazsın. Ps.Fire Res. defans kadar önemli, oyunun %50 si paper magelerden oluşuyor. 200+ fire res. ile 3-4 papera dala bilirsin, 2. skill light ise baya zevkli oluyor. :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:190.xxx(200k da ya Beramusa veda yada lvl65 kadar CZ'ye veda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Bu Adam kendisini Ben sAnip 10 Nowa Arasina giriyo :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExeLanS_Tr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 peki şöyle bişey yarı paper olsam yani ii bir staff almak için (örn:wreaht of erenion) INT 112 falan versem gerisi MP versem nasıl olur[signature][hline]ExeLanS_Tr Arch mage ARES EL Morad TurkishTown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 o normal paper dan daha cok damage verir[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: ExeLanS_Tr, 19 Kasım 2005 17:45 tarihinde demiş ki: peki şöyle bişey yarı paper olsam yani ii bir staff almak için (örn:wreaht of erenion) INT 112 falan versem gerisi MP versem nasıl olur güzel olur kafana bu ucuz olan +6/25 dd de alabilirsin :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExeLanS_Tr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 19 Kasım 2005 17:42 tarihinde demiş ki: Bu Adam kendisini Ben sAnip 10 Nowa Arasina giriyo :D 10 nowa neki :) wariorlara dalıyorum lightingle nowa zaten pek işlemiyor:P[signature][hline]ExeLanS_Tr Arch mage ARES EL Morad TurkishTown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 56 Lvl skill rulaz for attackers[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Marl0_on, 19 Kasım 2005 17:47 tarihinde demiş ki: 56 Lvl skill rulaz for attackers +1[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Chat sayfamız açılmıştır>>>www.Pıtırpıtırpaticiksohbet.bomm Lutfen oraya geçelim :D[signature][hline]^v^LiFe iS BeAuTiFuL WiTh YoU^v^ Irk : Alikus manipipus Otlak alanı : Ares Tür: Zıp zıp zıplayan Hop hop hoplayan tavşanımsı kurt Yaş: permiyen-güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExeLanS_Tr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 19 Kasım 2005 17:48 tarihinde demiş ki: said: Marl0_on, 19 Kasım 2005 17:47 tarihinde demiş ki: 56 Lvl skill rulaz for attackers +1 bişey anlamadım burdan :) türkçe pls[signature][hline]ExeLanS_Tr Arch mage ARES EL Morad TurkishTown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: ExeLanS_Tr, 19 Kasım 2005 17:45 tarihinde demiş ki: peki şöyle bişey yarı paper olsam yani ii bir staff almak için (örn:wreaht of erenion) INT 112 falan versem gerisi MP versem nasıl olur Vuracağın dmg fazla dğişmez ve paperdan +100 fazla defansın olur. Şahsen denemedim ama bana pek mantıklı gelmiyor.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:190.xxx(200k da ya Beramusa veda yada lvl65 kadar CZ'ye veda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 WArriora 56 skili ile Yanaşacaksin lr mr Ne Diyon sen :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExeLanS_Tr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 lem öle deme MONSTERSKİLL i kestim ben 2 kere lighting le ks vardı tabiki :) sonuçta NP bana geldi yani ben kestim[signature][hline]ExeLanS_Tr Arch mage ARES EL Morad TurkishTown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: ExeLanS_Tr, 19 Kasım 2005 17:51 tarihinde demiş ki: lem öle deme MONSTERSKİLL i kestim ben 2 kere lighting le ks vardı tabiki :) sonuçta NP bana geldi yani ben kestim hahhahaha Go ArenA MONSTERKILL Vs Exelans_TR :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ya ksyle bende sana f9 u kesiim ama light in monsterkill okuzune stun koycaani zanetmiom o pic duper itemlari tamdir onun[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 56 lvl skili cikinca mageler pek bi artis oldu :D:D:D marlon ve kimbupislik 2vs1 pls :D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: ExeLanS_Tr, 19 Kasım 2005 17:45 tarihinde demiş ki: peki şöyle bişey yarı paper olsam yani ii bir staff almak için (örn:wreaht of erenion) INT 112 falan versem gerisi MP versem nasıl olur hiç bişeye yaramıo. ben denedim. paperlık gibisi yok. wood staf olsun paper ol daha iyi. complate fıss.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hahaha gel gulum 3 warrior la kapismisligim var senide yirim nolcak[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ujio ölürsün gibime geliyo :D[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Cekerim Spear Def ile Acidi Görürsün ozaman :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 19 Kasım 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Cekerim Spear Def ile Acidi Görürsün ozaman :D pislik , adamın üstünü patlatçanda nolcak ? speller ac ye mi vuruyo ? -______-[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar