BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ölyorum gene yaa :( Çok halsizimmm her şeye üşeniyorum, dışarısı çok souk, burnum akıyor, gözlerim yaşarıyor sonraa eee öksürüyorum sürekli artık karnım acıyor öksürmekten sonraaa üşüyorum :D babamlar t shirtle sıcaktan ben 5 6 katım böhüüü işin kısası ölüyorum ilaçlarım var doktora gittim ama geçmiyor :([signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben sana demedim mi iyi giyin üşütürsün diye? ah be çocuğum![signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeadoR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 gecmis olsun kendine dikkat etmen lazim hem ben sana 7547886555 kere soyledim cibildak cikma sokaga bak simdi yatakdasin yada pc basinda :D tekrardan gecmis olsun.[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 kimse bana öle bişi demediii :( diyceğinize gelin üstümü örtün demesi kolay !!![signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeadoR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 puhaaa oldu bari az egilde kasikla corba icireyim gozlerini iiyi ac anne felan dersin bozusuruz :D[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yaa anne dersem kızmaaa :P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeadoR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 :D kizmam canim hastasin idare ederim yaa bide ilestiginde ne olucak ha hani bani :D[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 c vitamini işe yarar belki. ne zaman hasta olsam annem portakal suyu içiriyo , iyileşiyorum. bağışıklık filan , bi iç yani bol bol.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Hmm herhalde sezonun açılışını forumda ilk olarak sen yaptın.Tebrik ederekten ilaçlarını tam içmeni ve çorbanı eksik etmemeni söylüyorum.Birda hastalık sırasında c vitamini alman bi etki yapmaz onu söyleyeceğim.Gerçi c vitaminin normalde bi etkisi yok ama sustum.Sırf satma amaçlı bir laf tek bi vitamin eksikliği varsa bile vücutta hasta olursun kısaca iş sadece c ye bakmıyor...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Nostalji için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ileştim sayılır :P artık sadece midem arıyor gittim limonlu bişiler yaptım (evde kadın yok 9 senedir 1 günde hasta olup iyileşiyoruz ahuuaha) nese iyiyim şimdi saolun :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CagRi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Gecmis olsun Ee tabi pc basında atletle dur soguk soguk kolaları iç ondan sora neymiş efendim hasta oldum yoq ole cek biraz da aklın basına gelsin :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar