Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölüyorum v2 veya v3

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Ölyorum gene yaa :( Çok halsizimmm her şeye üşeniyorum, dışarısı çok souk, burnum akıyor, gözlerim yaşarıyor sonraa eee öksürüyorum sürekli artık karnım acıyor öksürmekten sonraaa üşüyorum :D babamlar t shirtle sıcaktan ben 5 6 katım böhüüü işin kısası ölüyorum ilaçlarım var doktora gittim ama geçmiyor :([signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

ben sana demedim mi iyi giyin üşütürsün diye?
ah be çocuğum![signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

kimse bana öle bişi demediii :( diyceğinize gelin üstümü örtün demesi kolay !!![signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm herhalde sezonun açılışını forumda ilk olarak sen yaptın.Tebrik ederekten ilaçlarını tam içmeni ve çorbanı eksik etmemeni söylüyorum.Birda hastalık sırasında c vitamini alman bi etki yapmaz onu söyleyeceğim.Gerçi c vitaminin normalde bi etkisi yok ama sustum.Sırf satma amaçlı bir laf tek bi vitamin eksikliği varsa bile vücutta hasta olursun kısaca iş sadece c ye bakmıyor...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Burda bir efsaneden bir an
Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya.
Nostalji için
Sosyal ağlarda paylaş

ileştim sayılır :P artık sadece midem arıyor gittim limonlu bişiler yaptım (evde kadın yok 9 senedir 1 günde hasta olup iyileşiyoruz ahuuaha) nese iyiyim şimdi saolun :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...