fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Cevabını benden beklemeyin efem, başlık benden cevaplar sizden :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Hatta başlıkta sıçması da benden CP nin sorumda ne işi var alalala. Ben exalted olmak istiyorum kardeşim :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 repu dicektin heralde kolay kasmanın yolu bende bitio ö.m dan msn ini ver bi macro atcam :D bırakcaksın uo loopa o kascak afk olmucan :D eger bana güvenmiosan jorman's uoloopu kullan veya macroman.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yaptigin legal bir sey degil ama en kolay yolu o evet :). savasarak olabilirsin mesela:D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 reput farm hos karsilanan bisey degil AVde. bol adam kesip, kafasini gozunu gereken yerlere teslim etmen lazim generalim. bol bol kazanmak lazim tabi bide...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 demir sende aksini yapmiyorsun yanii....[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 arada loop kullanmak sart oluor 5 dakka afk olman lazim cikipta 5-6 saat beklemesi var gene[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Burning Legion'da AV'de takılan horde çapulcu ordusundan başka bişey olmadığı için (keyifli olmuyor) ben zamanımı gnoll öldürerek geçirdim :)[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 savaş bayıyo ya orda ram 512 pc kasıo arkadan bi rogue gelio cart cart gittin leech en kralı ama durdugun yerde önemli ben ilk girdigimiz yerin çatısında duruorum orda heal self macro ohh benden kralı yok revered oldum 10k oldu unstopable almaktan vazgeçtim :D cünkü yaklasık 400g ye patlıo kllanması bide üstüne agi itemleri kascaktım valla ab kasıp staffı alcam max damage i 250 shamansan ab kas derim ben.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ya ben sylvanas alliance deyim, av ye girmek için 1) hangi gün, saat kaçta girersem daha çabuk girerim 2) ortalamada sırada ne kadar beklerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar