Lithran Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Solonor, 29 Ekim 2005 23:27 tarihinde demiş ki: lisede olmayanlar girebiliyor mu yarışmaya? şöyle bir durum var ; biz gruplardan resmi lise grupları olmasını istemedik..okulu temsil eden o grup denince o okulun simgesi olan grup olmasını istedik.. atıyorum senin grubun belli bir liseyi temsil ediyor fakat sen o liseyi bitirdin üniversitedesin ama grubun içinde olmak istiyosun böyle bir durumu kabul ediyoruz..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Necroshine, 30 Ekim 2005 02:12 tarihinde demiş ki: Okuldan izin fln gerekiomuydu bu yarışma için ? Okuldan herhangi bir izin almak gerekmiyor..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 farklı okuldakiler katılamıo yani? bizim grupta herkes farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Yaa mesela sen bu grupla bi okulu temsilen daha önce herhangi bir festivale yada konsere felan cıktın mı ? Öyle bi durum varsa katılabiliyorsunuz yani herhangi bir okulu simgelemen lazım aynı zamanda..Ayrıca grubun kemik elemanlarının da o okulda olması lazım..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: shapshal, 31 Ekim 2005 15:04 tarihinde demiş ki: farklı okuldakiler katılamıo yani? bizim grupta herkes farklı katılıo katılıo merak etme. bizim okulu "temsil edenler" için gecerliydi Ps.. rock ölmüş be abi. alternatif rockın pwnz oldugu bir devirde yaşanmaz valla billa.[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 31 Ekim 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Efe bi talihsizlik olmuş, o konuyu çoktan kapattık sanıyodum ki telafisini de yapmak üzere sana söz de verdim..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben izleyici olmak istiyorum olmazmıyım[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Tabiki olabilirsin.. Biletler en kısa sürede Biletix'lerden satışa çıkıcak zaten..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Up..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: abuzittin, 31 Ekim 2005 14:09 tarihinde demiş ki: said: Solonor, 29 Ekim 2005 23:27 tarihinde demiş ki: lisede olmayanlar girebiliyor mu yarışmaya? şöyle bir durum var ; biz gruplardan resmi lise grupları olmasını istemedik..okulu temsil eden o grup denince o okulun simgesi olan grup olmasını istedik.. atıyorum senin grubun belli bir liseyi temsil ediyor fakat sen o liseyi bitirdin üniversitedesin ama grubun içinde olmak istiyosun böyle bir durumu kabul ediyoruz.. bizim okulda 3 tane falan "lise grubu" denecek grup vardı, ve birinde de ben vardım da, böle bi yarışmanın varlığını öğrenene kadar ben, öbür gruplardan biri adını yazdırmış. Neyse başarılar herkese..[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Kazanan neye göre belirleniyor ? Biz gelip fatal tragedy calsak kesin kazancakmıyız :) Kıstasları nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Geçen seneki elemanlarla geçtim irtibata... Ben şuan boştayım öss ye hazırlıktayım katılabilicem dolayısıyla süper olucak ...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Zeytin, 03 Kasım 2005 17:30 tarihinde demiş ki: Kazanan neye göre belirleniyor ? Biz gelip fatal tragedy calsak kesin kazancakmıyız :) Kıstasları nedir Birbirinden ve organizasyondan bağımsız 5 adet jürinin verdiği oylara göre sıralama yapılıyor..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Soundcheck türkiye 1.si olan Redalhoor ve grubu da yarışmaya dahil olucaklar..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Herşeyin güzellik olması dileği ile Bizde ordayız...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berserker Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bu yarışmaya ben de katıldım (duendenin bateristiim) ama gittiim zmn anlatılanları pek fazla dinlmdm 3 aşaması varmış galiba yarışmanın 1. ve 2. elemeler ve final die bunlar n zmn olacak?[signature][hline]SANSÜRLÜ ROKETLER ADINA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyla alakası yok da..Liseyi özledim :([signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Topicin ilk sayfasında belirttiğim gibi 11 Aralık Pazar günü Yeni Melek Gösteri Merkezi'nde Avrupa Yakası okulları, 18 Aralık Pazar günü de Bostancı Gösteri Merkezi'nde Anadolu Yakası okulları elemesi yapılacak..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Sponsorların geri adım atması vs gibi özel nedenlerden dolayı coverfestin son hali şu şekilde..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 www.kalforum.com/coverfest/coverfest.png[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 4 farkli vokalden kazik yedikten sonra lanet olsun böyle ise diyip katilmama karari aldik gecen senede soundchecke katilamayip cok üzülmüstüm bu senede ayni sey olucak of of nedir bu benim cektirim :( afiste LOVEROCKETSi gorunce aglamakli oldum...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar