Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coverfest 2005

Hollow-Man

Öne çıkan mesajlar

said:
Solonor, 29 Ekim 2005 23:27 tarihinde demiş ki:
lisede olmayanlar girebiliyor mu yarışmaya?

şöyle bir durum var ;

biz gruplardan resmi lise grupları olmasını istemedik..okulu temsil eden o grup denince o okulun simgesi olan grup olmasını istedik..

atıyorum senin grubun belli bir liseyi temsil ediyor fakat sen o liseyi bitirdin üniversitedesin ama grubun içinde olmak istiyosun böyle bir durumu kabul ediyoruz..[signature][hline]www.kalforum.com

Martıların Buluşma Noktası
Sosyal ağlarda paylaş

Yaa mesela sen bu grupla bi okulu temsilen daha önce herhangi bir festivale yada konsere felan cıktın mı ? Öyle bi durum varsa katılabiliyorsunuz yani herhangi bir okulu simgelemen lazım aynı zamanda..Ayrıca grubun kemik elemanlarının da o okulda olması lazım..[signature][hline]www.kalforum.com

Sosyal ağlarda paylaş

said:
shapshal, 31 Ekim 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
farklı okuldakiler katılamıo yani?
bizim grupta herkes farklı

katılıo katılıo merak etme.
bizim okulu "temsil edenler" için gecerliydi

Ps.. rock ölmüş be abi. alternatif rockın pwnz oldugu bir devirde yaşanmaz valla billa.[signature][hline]A country that's divided
Surely will not stand
My past erased, no more disgrace
No foolish naive stand

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 31 Ekim 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
abuzittin, 31 Ekim 2005 14:09 tarihinde demiş ki:
said:
Solonor, 29 Ekim 2005 23:27 tarihinde demiş ki:
lisede olmayanlar girebiliyor mu yarışmaya?

şöyle bir durum var ;

biz gruplardan resmi lise grupları olmasını istemedik..okulu temsil eden o grup denince o okulun simgesi olan grup olmasını istedik..

atıyorum senin grubun belli bir liseyi temsil ediyor fakat sen o liseyi bitirdin üniversitedesin ama grubun içinde olmak istiyosun böyle bir durumu kabul ediyoruz..

bizim okulda 3 tane falan "lise grubu" denecek grup vardı, ve birinde de ben vardım da, böle bi yarışmanın varlığını öğrenene kadar ben, öbür gruplardan biri adını yazdırmış. Neyse başarılar herkese..[signature][hline]Silent dance with death...
Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim.
Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki:
Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu
Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zeytin, 03 Kasım 2005 17:30 tarihinde demiş ki:
Kazanan neye göre belirleniyor ?
Biz gelip fatal tragedy calsak kesin kazancakmıyız :)
Kıstasları nedir

Birbirinden ve organizasyondan bağımsız 5 adet jürinin verdiği oylara göre sıralama yapılıyor..[signature][hline]www.kalforum.com

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
4 farkli vokalden kazik yedikten sonra lanet olsun böyle ise diyip katilmama karari aldik gecen senede soundchecke katilamayip cok üzülmüstüm bu senede ayni sey olucak of of nedir bu benim cektirim :(

afiste LOVEROCKETSi gorunce aglamakli oldum...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...