Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askerlik Geldi Çattı

eXe

Öne çıkan mesajlar

adres ver mektup yazalım:)[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

eheh hadı aslanlar gıbı gıt gel senı burda beklıyces=)) EN BUYUK ASKER BIZIM ASKER[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

aha eskişehir

biliyon mu peki eskişehiri

çok güzel yer ya

yani garnizon olarak bilmiyom tam da kent süper[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

"O şimdi Asker" title için tesekkur ederim.

Eskişehire hiç gitmedim yarın sabah yolcuyum.Acısıyla tatlısıyla 2 yıldır buradayım.Baska nicklerle olsun bu nickimle olsun Paticik Benim için bir taneydi.Ve Her zaman oyle olacak.

Bu gece 00,00 a kadar buradayım Ama ilk carsı ıznımde yine sizlerle olacagım :)[signature][hline]seT By eXe

[Bu mesaj eXe tarafından 20 Kasım 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yeni gelenlere falan hiç hg die msj atmam ama bu önemli post kasmaya girmez=) hayırlı tezkereler.[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Sosyal ağlarda paylaş

way bee.. ben Exe nın alt devresi olucam he..
şubatta bende askerım.. lisedeyken falan konusurduk askerliğe ne kadar var ooo cok daha diye falan ama..geldi çattı be..

askerım hayırlı teskereler sana..[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
[i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...