beybin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Bugün taxime gittim . Sadece taximde değil , 245 günlük bir yaşanmışlıkla nereye gitsem orada yüzün .. Apartmanın önünde "kojaman" öpücükler gelio aklıma.. Telefonu açtığımda "Laaan naber" diyebileceğim kaç sevgilim olabilir ki hayatımda?Ya da ben çok yoruldum dediğimde beni yolun ortasında kucaklayıp götürebilen?İnsanların elle işaret ettği, başka kimle bukdr iyi olabilirm..Hangi kankamla sevgili ya da ?Sevgiliden önce "oha falan" hatta "down" olanların tabiriyle "kanka"..her Kanka sevgili olamaz ama her sevgilide kanka olamaz .. Arasındaki kocaman bir dengeyi bulmuşken..Yoook hayır sıkılmadın biliyorum..Nietzsche gibiyim belki ama , beni sevdiğini biliyorum . Bunları ya da daha fazlalarını evre evre sende geçiriyorsun..İnkar,kahrolma,kabullenme..Sadece ben değil , her konuda bana karşı çıkan annem bile özlemiş seni .. sorup duruyo hala varolup olamadığını..Ama asıl sorması gerekn soru benim varolup olmadığım..Hayır bunalımda değilim .. Hiç girmedim bunalıma .. Sen olmasanda yaşatırım ben bu aşkı diye çığıran Özlem Tekin'i duyuyorum bir yerlerde..Dadaist Manifestosu geliyor nedense aklıma.."Hayat ucuz..O zaman ölüm pahaLı.." Belki aşktır pahaLı oLan..Ne de oLsa herkesin satın alamayacağı bir şey..Biz ne yaptık peki ? 245 günlük emekle bir adet aşk alıp sonra ne yaptık o aşkı?Gömdük mü onu , hazine gibi ? Gerçekten hazineyse neden "zengin" olamadık peki ? [spo1=özür!]saçmaladığımın farkındayım affedin arkadaşlar =) arada gelip gidiyorlar..[/spo][signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 =) demiştim be nsana daha once[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Ulan beybin duygulandırıyon ya =( :(:( *!Ağlar, uzaklaşır...*[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 zaman lazımm diorum.zamanla acıtmıcak.ama iz kalıcak.[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Abi seini kalbin var zaten ne diye böle bizi de üzüyon ki, hava mı atıyon yani benim sevgilim var sizin yok die?[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 kalbim skeletona ait.kalpleri kaldırtmadık asLında.. ayrıldık ama ..[spo1=sır : ]sır : pati abazans hücum etmesin die:D[/spo][signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar