Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disengage - Hunter

kfg

Öne çıkan mesajlar

benim bir level 41 hunter var da ben aldığımdan beri disengage skill inin ne işe yaradığını anlamış değilim... bastığımda target seçin diyor, target seçili iken bastığımda da bir kere hızlı bir şekilde vurup combat a devam ediyor... skill de combat tan çıkarır diyor da hiç bana rast gelmedi :)...

ne işe yaradığını bilen biri var mı ?[signature][hline]Makhaon
Level 40 Hunter - Kor'gall [EU]
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi bu skili soyle kullaniyoruz, diyelim peti moba saldirdin bu arada sen deli bir crit vurup mobu ustune aldin, iste o anda mob yanina gelince (melee bir skill) bu skilini kullanip mobun seni birakmasini sagliyorsun. Bu arada sen combattan cikmis oluyorsun ama bunun icin skill ise yaramis olmasi lazim galiba.

[Bu mesaj Law tarafından 20 Kasım 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O skill PvE de (PvPde hiçbir işe yaradığını görmedim, eğer yarıyorsa birisi düzeltsin (petler dışında)) kullanılır. Üzerindeki moba vurduunda aynen dediği işi yapar ve sana olan nefretini azaltır. Bu skilli instancelarda çok kullanmamak lazım ütünden çıkan mob birden healera yapışabiliyor. Soloda çok kullanılan bi skilldir.[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon
Sosyal ağlarda paylaş

hmm anladım, priest lerin fade i gibi yani... ama yaptıktan sonra başkasına saldırsa da tam combat tan çıkmıyorsun di mi ? çünkü yaptıktan sonra hiç çıkmadım ben... yemek falan yiyemiyorsun yani sadece aggro yu atıyorsun...[signature][hline]Makhaon
Level 41 Hunter - Kor'gall [EU]
Sosyal ağlarda paylaş

PvP'de hiçbi etkisi yoktur. seni combattanda çıkarmaz, sadece yaratık üzerindeki agronun bir kısmı siler (yani agro azaltır). Pet mobla boğuşurken Aimshot'ın critlerde mob sana dönersen bundan bi tane sallarsın mob gene pete dalmaya başlar.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

haa tamam o zaman... bu çok gerekli birşeymiş yaw :P... 41 e kadar bu olmadan geldik ehe... benim grinding yapışımı izleyen gülmekten ölüyordu zaten... mob pet e dönsün diye kaçmaktan vuramıyordum :)... neyse tekrar teşekkürler...[signature][hline]Makhaon
Level 41 Tauren Hunter - Kor'gall [EU]
Sosyal ağlarda paylaş

sımdı hunter ın crowd control de en ıyı classlardan bırı olamsını saglıyan temel yeteneklerden bırı

dıstractıng shot ıle disengage ı ıyı kullanan bır hunter bır dıstarct bır dısengage ıle ortada sıçan oynayabılır mob ıle

aggro yu azaltıyor disengage PvP de bır ıse yaramıyor ama halıyle

ha ob ustune cullanıyorsa disengage yerıne feıgn death kullanmak daıma en akıllıca yoldur eger resıst edersede disengage atar tuyersin hehe[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

slm bende fikrimi sölim bari...
bu skill yapıldıgında dusmanın yaptıgı ilk buyu ise yaramaz die biliyorum herkesin tersine :)
battledan çikarma olayı ters geldi bana . neden derseniz
surekli trap koyma olanağı werirki bu karsı taraf için hiç hoş olmaz :D
tesekkürler sağolun warolun bravo yaşa yaşaaaa[signature][hline]Darksarrow lvl44 NE hunter artık hiç de okadar ezik değil :)

[Bu mesaj Breedan tarafından 20 Kasım 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kendi hunterımda lv 41 dir kendileri hiç kullanma gereksinimi duymadığım bir skilldi... Ama ben bıraktığımdan beri neler değişmiş bilemem bide viktor daha 1 aydır oynayan bir adam için nasıl yazdın o kadar terimi :-p[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an girdim tekrar denedim, peti pasive moda aldım moba sadece grow ile vurdu gemage vermedi, mob buna vurmaya başlayınca distriction shot attım başka demage vermedim, yanıma gelince Disengage vurdum tekrar moba gitti bu arada combattan çıkmadım. sonra peti saldım sadece ben gittim bi moba yanına yaklaşıp agro aldım istediğim kadar Disengage vurim combattan çıkmadım ve mob hep saldırmaya devam etti, çünkü gideceği başka agro sahibi yoktu.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

combattan cıkmıyorsun zaten aggro yu azaltıyor ama azaltıyor yanı ust uste 3 crıt vurduysan tek disengage yetmez hatta bellı bır mıktar azaltır aggro yu baska olayıda yok

canın sıkılınca disengage ve distracting shot ıle oynarsın mobla bı sana bır pete gıder kemedı olur[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...

Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Disengage (Rank 1)
50 Mana 5 yd range
Instant cast 5 sec cooldown
Requires Melee Weapon
Attempts to disengage from the target, reducing threat. Character exits combat mode.

Burda combattan çıkarsın yazıyorda onun için tekrardan deniyeyim dedim, ama öle bi olayı yok.[signature][hline]Albert Einstain demişki
Sosyal ağlarda paylaş

combattan cıkmıyorsun cunkı petın combattaysa sende otomatık combatta olursun petsız dene bıde mısal bı arkadasın tanklarken aggroyu ustune al sonra disengage yap bakalım cıkıyormu combattan[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...

Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuç aynı, grup dışı bi warrior moba Charge attı sonra saldırmayı kesti, distriction shot attım mob bana geldi arkasından Disengage vurudum mob warriora gitti (bu arada mob hala full heal). ama shala combattayım ve mob öle kadarda combatta kalıyorum.[signature][hline]Albert Einstain demişki
Sosyal ağlarda paylaş

malesef combattan çıkamıyorsunuz bu skill ile. En azından ben hiç bir zaman çıkamadım. Ama olan bir şey var. Mesela mob üstüne geldi önce raptor attın sonra normal vuruosun ve birden disengage kullandın. Mobun gitmediğini üzerinizden varsayarak (bazen gitmeyebiliyor) siz bu vuruştan sonra normal vuruşu kesiyosunuz. Yani tekrar kılıç balta neyse işte kullanmak için atak tuşuna basmanız gerekiyor. Diğer özel vuruşların aksıne bunda böyle bir şey var, belki blizz bunu kastediyodur.[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon
Sosyal ağlarda paylaş

disengage PvPde sux ama fd PvPde öyle bir iş yapıyorki akıllara zarar. Çünkü fd sizi combattan çıkarıyor ve bu sayede trap koyabiliyor NE iseniz shadowmeld yapıp rakibe soğuk terler döktürüyosunuz. Özelllikle SM yapıp peşinden atılan aimed shot ister duel de ister PvPde öldürücü bir combodur, ısrarla tavsiye edilir.[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
Nasil becerdin bunu bilmeden lvl 41 olmayi yahu, iyi sabir varmis : )

her soru sorana laf sok sen baska sey yapma seni işe almışlar herhalde[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper Ughrukh 60 lvl Orc Warlock TheVentureCO.
Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper
Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...