Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmirli patiler hadi toplantıyaa!!

-alatariel-

Öne çıkan mesajlar

Ben sadece bir buluşma yapılcaksa kurallara uygun bir biçimde hazırlanın dedim.
siz buna rağmen 2.5 te biz toplaşalım gelen 6'da 7'de gelsin dediniz.
Takılın siz o zaman..
Ps: resimdeki buluşmanın saati 6.00 civarıydı..[signature][hline]
M"etket"oonZ

İstanbul'dan çıkar teli..
Ardıç ağacından kolu..
BE allah'ın Sersem kulu...
Şeytan bunun neresinde?
Sosyal ağlarda paylaş

madcat,pyro abi uzatmayın tmm o zaman sız ayarlayın gelelım pyro konu actın abi bayramda bulusalım dıe sonra subata erteledın sonra yazmı olucak anlamıorum sureklı ertelıorsunuz tmm alın sız yapın gelelım ne olucak burada bırbrınızı kırıorsunuz anlamıorum alın kararlastırın[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

*!gizliden toplantının yerini değiştirir*[signature][hline]Kendi yalanlarınıza inanmadığınızı gözlemledim.
Dürüstlüğünüzü özlemledim.
Şiirlerimin yaralı ruhunu çay misali demledim içtim.
Cezalarımı çektim,büyük hatalar yolundan depar atarak geçtim.
Özgürlüğüm için yatırım yaptım,baatıl inançlara baatıl rhyme yazdım
Sosyal ağlarda paylaş

abi işin şeysi çıkmış ne bu olaylar böyle.alt tarafı toplancaz abi kimin yapçaının ne önemi var sonuçta ortak bi karar alıncak dimi? yapılan kargaşa çok abes bi durum yane...

neyse ben kesin geliyorum burdan tekrar haber verim..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Sosyal ağlarda paylaş

deniz ztn ben olayın o kısmında degılım.o konuda da bı$ı demedım sadece sıze ıyı eglenceler dedım farkındaysan.benım ıcın kımın ne yaptıgı onemlı degıl sız eglenın bu sızı ılgılendırır ztn kıme ne?

@redog:
buyu de gel genc laflarını ben ortaokulda duymu$tum en son, hala kullanıyor musunuz ortaokulda fln?

p.s:bu topice attıgım son msj,ayrıyetten toplanın eglenın kım sıze karı$abılır kı?topici $u acmı$ bu acmı$ dıye hıc bır zaman bir$ey de demedım dikkat ederseniz.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

20 kasım
saat: 2:30
alsancak sevinç pastanesi önünde toplancaz ordan da bi cafeye geçeriz(büyük ihtimal bahane ye)

saat konusunda bi anlaşmazlk olrsa söleyin ona göre ayarlama yaparız[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ok gelin işte nbiri der ben önceden hede ledim biri der siz ne hakla açarsınız biz sizin iznin olmadan toplanamıcazmı pyro[signature][hline]Kendi yalanlarınıza inanmadığınızı gözlemledim.
Dürüstlüğünüzü özlemledim.
Şiirlerimin yaralı ruhunu çay misali demledim içtim.
Cezalarımı çektim,büyük hatalar yolundan depar atarak geçtim.
Özgürlüğüm için yatırım yaptım,baatıl inançlara baatıl rhyme yazdım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...