Madcat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ben sadece bir buluşma yapılcaksa kurallara uygun bir biçimde hazırlanın dedim. siz buna rağmen 2.5 te biz toplaşalım gelen 6'da 7'de gelsin dediniz. Takılın siz o zaman.. Ps: resimdeki buluşmanın saati 6.00 civarıydı..[signature][hline] M"etket"oonZ İstanbul'dan çıkar teli.. Ardıç ağacından kolu.. BE allah'ın Sersem kulu... Şeytan bunun neresinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 arkadaşım bizde dioruzki çoğunluğun en çok uyduğu zamanı seçtik sizinde bu saatlere uygun(1-2 kişi dışında) sizde gelin şubattada 20 kişilik yaparız.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 çoğunluk? sizin saatinizi isteyen mi çoğunluk? neyse ya.[signature][hline] M"etket"oonZ İstanbul'dan çıkar teli.. Ardıç ağacından kolu.. BE allah'ın Sersem kulu... Şeytan bunun neresinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 madcat,pyro abi uzatmayın tmm o zaman sız ayarlayın gelelım pyro konu actın abi bayramda bulusalım dıe sonra subata erteledın sonra yazmı olucak anlamıorum sureklı ertelıorsunuz tmm alın sız yapın gelelım ne olucak burada bırbrınızı kırıorsunuz anlamıorum alın kararlastırın[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 güncel liste. -alatariel- redogski apeiron hardter silverhelm3 tedicit Dwinz Gothic Eshevar[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Redogski, 10 Kasım 2005 17:20 tarihinde demiş ki: said: solo_, 10 Kasım 2005 14:17 tarihinde demiş ki: noldu simdi son durumda? bişi olmadı gidioz gelcenmi? Uygun olduktan sonra gelirim tabi niye gelmiyim ki.Yer ve zaman'in kesinlesmesi gibi cok ufak bi konu var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Yahu tartisilan seye bak. kimin aklinda hangi saat varsa soylesin, oylansin burda. Uygun olabilen gelir o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 BİZİM TOPLANTIYA SUİKAST DÜZENLİCEKLERMİŞ!!![signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 red ne dıon baba ya ne suikastı iice abartınız :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 madcat ve tayfasıyla alakası yok:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 eheheh :D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 *!gizliden toplantının yerini değiştirir*[signature][hline]Kendi yalanlarınıza inanmadığınızı gözlemledim. Dürüstlüğünüzü özlemledim. Şiirlerimin yaralı ruhunu çay misali demledim içtim. Cezalarımı çektim,büyük hatalar yolundan depar atarak geçtim. Özgürlüğüm için yatırım yaptım,baatıl inançlara baatıl rhyme yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 oha sakin ya :D olan bana olcak yok öyle bişi.[signature][hline] M"etket"oonZ İstanbul'dan çıkar teli.. Ardıç ağacından kolu.. BE allah'ın Sersem kulu... Şeytan bunun neresinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 madcat ve tayfasıyla alakası yok altını çizdim[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 çocuk parkına dondu resmen.maksat post amı$ olmak ıcın sacma sacma kendınce komık $eyler yazan çocuklar fln.nese hadi size iyi eglenceler.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 sakin sakin sakin... haa ewt post kasıom. büyüde gel genç...[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. [Bu mesaj Redogski tarafından 11 Kasım 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 abi işin şeysi çıkmış ne bu olaylar böyle.alt tarafı toplancaz abi kimin yapçaının ne önemi var sonuçta ortak bi karar alıncak dimi? yapılan kargaşa çok abes bi durum yane... neyse ben kesin geliyorum burdan tekrar haber verim..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 deniz ztn ben olayın o kısmında degılım.o konuda da bı$ı demedım sadece sıze ıyı eglenceler dedım farkındaysan.benım ıcın kımın ne yaptıgı onemlı degıl sız eglenın bu sızı ılgılendırır ztn kıme ne? @redog: buyu de gel genc laflarını ben ortaokulda duymu$tum en son, hala kullanıyor musunuz ortaokulda fln? p.s:bu topice attıgım son msj,ayrıyetten toplanın eglenın kım sıze karı$abılır kı?topici $u acmı$ bu acmı$ dıye hıc bır zaman bir$ey de demedım dikkat ederseniz.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 biz kullanıyoruz ama sizi bilemiycem elbet birgün sizde kullanıcaksınız. neyse konu kapansın burda iyi dilekleriniz için teşekkürler.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeynep1903 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ben de gelmek ıstıyoummmmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 gel:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 son olarak kesinlesen tarih saat ve mekanı solermısınız rica etsem eger uyarsa kesın gelırım kaykayımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 20 kasım saat: 2:30 alsancak sevinç pastanesi önünde toplancaz ordan da bi cafeye geçeriz(büyük ihtimal bahane ye) saat konusunda bi anlaşmazlk olrsa söleyin ona göre ayarlama yaparız[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 tmm bi sorun olmazsa kesin gelıyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ok gelin işte nbiri der ben önceden hede ledim biri der siz ne hakla açarsınız biz sizin iznin olmadan toplanamıcazmı pyro[signature][hline]Kendi yalanlarınıza inanmadığınızı gözlemledim. Dürüstlüğünüzü özlemledim. Şiirlerimin yaralı ruhunu çay misali demledim içtim. Cezalarımı çektim,büyük hatalar yolundan depar atarak geçtim. Özgürlüğüm için yatırım yaptım,baatıl inançlara baatıl rhyme yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar