Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 nie gelmionuz ben onu anlamadım?:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 nie gelmek istemiosunuz kii??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 aslına bakarsan sırf payronun o kadar uğraşına rağmen , senin topik açıp toplandığın için gelmem ben. neyse devam siz.[signature][hline] M"etket"oonZ İstanbul'dan çıkar teli.. Ardıç ağacından kolu.. BE allah'ın Sersem kulu... Şeytan bunun neresinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 he pyro açmış ha hüsam ha veli ne farkederki?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Madcat, 09 Kasım 2005 20:32 tarihinde demiş ki: aslına bakarsan sırf payronun o kadar uğraşına rağmen , senin topik açıp toplandığın için gelmem ben. neyse devam siz. bana olan uyuzluğun nedir peki???haa yeni geldin kapa çeneni otur diosan üzgünüm yapamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 biz cinsiz eski kafalıyız sadece eskiler adamdır mantııyla takılıyoruz ok?[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bende eskiyim noolacak?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya benim amacım kimsenin otoritesini filan sarsmak diil o tpic'i görmemiştim ve bende açtım.insanlarda cvp yazdı ve buluşmak isteyenler oldu.taarih ertelenip uzadıkça olay daha da belirsizleşiyordu.maksat toplaşıp kaynaşmak sadece başka bişi diil neden bu kadar art niyetlisiniz kii?olayları saptırmak mı istiyorsunuz??ben kimseye saygısızlık etmedim ama gerekirse (eer pyro alındıysa filan) özürde dileriim ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Madcat, 09 Kasım 2005 20:32 tarihinde demiş ki: aslına bakarsan sırf payronun o kadar uğraşına rağmen , senin topik açıp toplandığın için gelmem ben. neyse devam siz. da bu ne abicim? burada insanlar bir uğras yapıyor hani sen ben o biz siz onlar farketmez kimin yaptıgı da sen niye boyle bir rencide girişiminde bulunuyorsun ben onu anlamadım.. biraz daha bence dikkatli olunsa bu konularda konular daha bir zevkli tartısılıcak dimi arkadasım?[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 metket ve ben kılız olay bu[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 nie kılsınız bide onu anıyabilsem...[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bu konuya son mesajım: yapıyorsanız adına unofficial diyin. kendi çapınızda official falan yaparsanız rezil olursunuz.[signature][hline] M"etket"oonZ İstanbul'dan çıkar teli.. Ardıç ağacından kolu.. BE allah'ın Sersem kulu... Şeytan bunun neresinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 EEEVVEEETTT izmir tayfasının 2ye bölündüğü an! madcat ve tayfası vs. diğerleri lol[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 madcat ve tayfası diil olay... eski pati toplantılarına gelmiş ve şu topice muhalefet olmayan insan sayısı çok az[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Madcat, 09 Kasım 2005 22:49 tarihinde demiş ki: bu konuya son mesajım: yapıyorsanız adına unofficial diyin. kendi çapınızda official falan yaparsanız rezil olursunuz. nie öle dıorlar baba anlamadım buraya yazmıslar ıste ne olacagını gelen gelır gelmek ıstemeyen dershanesı olan cıkısta gelir benım ıcın farketmez her zaman gelebılırım böle ayrım yapmana hıc gerek yok gelen gelir gelemeyen gelemez:([signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Biz buluşma teklifini sunduk gelmek isteyen gelir(ki 7-8 kişi gelio zatn) istemeyen de gelmez. Burda kimseyi zorlamıoruz.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 -alatariel- redogski apeiron hardter silverhelm3 tedicit Dwinz Gothic alatarielin 1 arkı[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 - anıl kardeş saolsun söledi bu muhabbeti - ben de gelirim ya ama zaman yer fln belittiniz mi die bakıyorum ona göre editlicem mesajımı peh eet baktım nargile varsa her türlü gelrim 20 kasımda ama dersane sabahçıysa.. değilse kusra bakmayın. ama gelirim büyük ihtimalle ya.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. [Bu mesaj DoruK tarafından 09 Kasım 2005 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Redogski, 09 Kasım 2005 20:33 tarihinde demiş ki: he pyro açmış ha hüsam ha veli ne farkederki? bu sözden sonra biraz insansan hatta insanı gectım bıraz yuzun varsa $ubatta toplanılcak bulu$maya gelme.ben böleyım $öleyım demıyorum ama ba$kalarına laf ederken az kendımızıde yargılasak adam mıyız degıl mıyız dıye? said: Redogski, 09 Kasım 2005 20:38 tarihinde demiş ki: bende eskiyim noolacak? eski,yeni ayrımı hic yapmadımda bana gore bu forumda eski tabiri tarihten cok patinin uslubunu kavrayıp ona ayak uydurabılen ınsanlardır ki bu ınsanlar yorunge dı$ı olmaz.bir ihtimal olsa da gelip ben eskiyim bıdı bıdıları yapmaz. said: -alatariel-, 09 Kasım 2005 20:40 tarihinde demiş ki: ya benim amacım kimsenin otoritesini filan sarsmak diil o tpic'i görmemiştim ve bende açtım.insanlarda cvp yazdı ve buluşmak isteyenler oldu.taarih ertelenip uzadıkça olay daha da belirsizleşiyordu.maksat toplaşıp kaynaşmak sadece başka bişi diil neden bu kadar art niyetlisiniz kii?olayları saptırmak mı istiyorsunuz??ben kimseye saygısızlık etmedim ama gerekirse (eer pyro alındıysa filan) özürde dileriim ok? gereksiz,naparsanız yapın acıkcası benı ılgılendırmıyor.hatta $u sızın toplantınıza gelenlerın hıc bırınıde tanımıyorum ne yalan soylıyım.bnm ıcın onemlı olan kı$ıler ztn $ubatta bulu$ucak oldugum kı$ıler,size iyi eglenceler. said: Dagger, 09 Kasım 2005 22:32 tarihinde demiş ki: metket ve ben kılız olay bu pyro yu da ekleyin jnms oraya. said: Redogski, 09 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: EEEVVEEETTT izmir tayfasının 2ye bölündüğü an! madcat ve tayfası vs. diğerleri lol sen ona madalyalılar ve madalyasız uyeler de,tam senın kafa yapına göre bır du$unce bu dedıgım bak lmao. p.s:ılk gordugumde tpici iyi toplansınlar heveslerini giderirler diyordumda olay laf dala$ına gelince cvp yazmadan duramadım.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 gerek yoktu zorlamı çagırıyoruz[signature][hline]Kendi yalanlarınıza inanmadığınızı gözlemledim. Dürüstlüğünüzü özlemledim. Şiirlerimin yaralı ruhunu çay misali demledim içtim. Cezalarımı çektim,büyük hatalar yolundan depar atarak geçtim. Özgürlüğüm için yatırım yaptım,baatıl inançlara baatıl rhyme yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 noldu simdi son durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Pyro, 10 Kasım 2005 00:05 tarihinde demiş ki: said: Redogski, 09 Kasım 2005 20:33 tarihinde demiş ki: he pyro açmış ha hüsam ha veli ne farkederki? bu sözden sonra biraz insansan hatta insanı gectım bıraz yuzun varsa $ubatta toplanılcak bulu$maya gelme.ben böleyım $öleyım demıyorum ama ba$kalarına laf ederken az kendımızıde yargılasak adam mıyız degıl mıyız dıye? ordan bi laf atma nasıl çıkarabildiğini anlamadım.direk tetikde gibi saldırıosun önce kendin adammısın bi ona bak. said: said: Redogski, 09 Kasım 2005 20:38 tarihinde demiş ki: bende eskiyim noolacak? eski,yeni ayrımı hic yapmadımda bana gore bu forumda eski tabiri tarihten cok patinin uslubunu kavrayıp ona ayak uydurabılen ınsanlardır ki bu ınsanlar yorunge dı$ı olmaz.bir ihtimal olsa da gelip ben eskiyim bıdı bıdıları yapmaz. eski ayırımı yapan kim acaba?sende patinin üslubuna çok güzel ayak uydurmuşsın b@b th3 k3nk L33t insan.nasıl yörünge dışı olmadıımı bilmeden sallıosun bişeyler.ayrıca bidaha okursan yine anlarsın.eskiyiz muhabbetini kimin açtığını. said: said: Redogski, 09 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: EEEVVEEETTT izmir tayfasının 2ye bölündüğü an! madcat ve tayfası vs. diğerleri lol sen ona madalyalılar ve madalyasız uyeler de,tam senın kafa yapına göre bır du$unce bu dedıgım bak lmao. ben orda başkalarının kafa yapısını icra etmiştim ama anlıyana...[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. [Bu mesaj Redogski tarafından 10 Kasım 2005 15:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 insanın kendi yazdıkları ile çeli$en cevaplar vermesi ne kdr komik ehe.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 peki abi. (peki diyince kavga bitermiş)[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: solo_, 10 Kasım 2005 14:17 tarihinde demiş ki: noldu simdi son durumda? bişi olmadı gidioz gelcenmi?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar