Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guide - Divx Sorunları

Catscratch

Öne çıkan mesajlar

Çok fazla yazacak birşey yok. DVD'den encode edilmiş AVI dosyaları ya divx'tir yada xvid. En kalitelileri bunlar zaten.

Gspot programını indirin önce.

Eğer Media Player'a AVI dosyasını aç dediğinizde codec indirmeye çalışıyorsa, o zaman önce Gspot ile göz atın dosyaya. Orda hangi codec'i kullandığı yazar. Ona göre davranın.

Eğer avi'yi açıyor ama görüntü yeşilse genellikle çözüm bütün codec'leri uninstall edip sırasıyla önce Divx sonra Xvid yüklemektir.

Sese gelince, ses genelde mp3'tür. Bazı filmlerde ac3 kullanıyorlar. Genellikle 2 cd olanlarda.

Codecler için www.divx-digest.com adresine bakabilirsiniz.[hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 25 June 2003 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim sorunum war windows media player bi tane videoyu açmak için codec sunucusuna bağlanmaya çalışıyo ama codeci bulamıyo sunucuda ve hata veriyo. bundan sonra da videonun sesleri geliyo ama görüntü açılmıyo. snn şu gspot u bi deniim hemen[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll
Sosyal ağlarda paylaş

izlemeye çalıştığın filme ait codec sende kurulu değil demekki. Divx ve türevleri microsoft a ait birşey olmadığı için mediaplayer ın codec sunucusundan download edilemiyor. Onun yerine kendin çekip kurmak zorundasın. Arkadaşın yukarda verdiği divx-digest divx konusunda güzel bir sitedir incelemeni öneririm.

Eğer ingilizcem yok dersen. DivxTR.Org ya da DivxAltyazi'yı kullanabilirsin.[hline]What if the prophecy is true
What if tomorrow the war could be over?
Isn't that worth fighting for?
Isn't that worth dying for?
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
ya şimdi ben charlies angels : full throttle çektim kazaadan
dosya 217 mgb avi uzantılı
gspot programı ile açtım videocodec = (_RGB) no codec needed diyor audio kısmında no audio channels dio nedense
stream type avi diğerleri n.a.
medic player 9 ile açıyorum simsiyah çıkyıo süresi falan yazıyo 1:37:49 die ekran büyüyor ama simsiyah
realplayerlada aynısı oluyor bs player divx in kendi playerida
unknown format dior
nabıcam ?[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki:
ben manyak mıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

Kazaanın codecpack i en şahane olanı hiçbir sorun olmuyor gayet taş bi biçimde izliyorsun filmlerini. Ya bide ben bişey sorucam vcd ler hangi formatı destekliyor. avi formatını neye çevirirsem vcd de çalışır ?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

ha ayrıca sormayı unutmuşum diğelimki vcd de izlenecek formata getirdik peki alt yazi sorununu nasıl halledeceğiz ? vcd ye taktığımızda altyazının görünmesi için neler yapmalıyız?
*!kendini sürekli soru soran küçük çocuklara benzetir,çok utanmaktadır ancak bunları öğrenmesi gerekmektedir*[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...