Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Long Island Ice Tea Tutorial'ı

sheref

Öne çıkan mesajlar

Ice tealisini denemedim ancak kolalısı da bayağı iyidir.En son angelique Buz barda içmiştim Ortaköyde.Bir gecede 6-7 tane içtiğimi bilirim,bence çok şık bir içkidir..
Edit:Spoilerda yazmış olmana rağmen söylüyorum,gerçekten de archer katılınca daha da bir güzel oluyor bu içki[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!!

[Bu mesaj Khirsah tarafından 11 Ağustos 2005 16:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Khirsah, 11 Ağustos 2005 16:51 tarihinde demiş ki:
Ice tealisini denemedim ancak kolalısı da bayağı iyidir.En son angelique Buz barda içmiştim Ortaköyde.Bir gecede 6-7 tane içtiğimi bilirim,bence çok şık bir içkidir..
Edit:Spoilerda yazmış olmana rağmen söylüyorum,gerçekten de archer katılınca daha da bir güzel oluyor bu içki

buda ice teali değilki zaten adı ice tea sadece.tutoriali dikkatlice okuduğuna eminmisin:)[signature][hline]where's my mind??
Sosyal ağlarda paylaş

said:
turkuaz, 11 Ağustos 2005 21:29 tarihinde demiş ki:
said:
Khirsah, 11 Ağustos 2005 16:51 tarihinde demiş ki:
Edit:Spoilerda yazmış olmana rağmen söylüyorum,gerçekten de archer katılınca daha da bir güzel oluyor bu içki

Eheh ben de diyorum ice teali nasıl oluyor tadını bozar ya! Zati sevmem hiç ice tea!!Bne giderim barmen yakuza abime o bana yapar...eheh:D

buda ice teali değilki zaten adı ice tea sadece.tutoriali dikkatlice okuduğuna eminmisin:)
[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!!
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Şi Tamam iyi güzel etmişin David'cimde hazır Raşa Ya Yakınkene Vodka Yollada burda vermeyelim Dünyanın Parasını :D[signature][hline]NotoriuS Demiski:
vallaha da billaha da dediin gibi yaptım oldu lem !
Saol. :)

Atlas Xes
Msn = [email protected]
En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir...
This is Dionysus
Bknz. Dionysus
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl 1800km gelcen .. türkçemizi düzgün kullanalım o yolda seni yalnız bırakmicam :P gelcez de ona sen eheheh[signature][hline]NotoriuS Demiski:
vallaha da billaha da dediin gibi yaptım oldu lem !
Saol. :)

Mavikedi
Msn = [email protected]
En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir...
This is Dionysus
Bknz. Dionysus
Sosyal ağlarda paylaş

bu içki barmenlerin en nefret ettiği içki sıralamasında bir numara kesinlike dışarıda içilmemeli

yapımı son derece zahmetli dolayısıyla dışarıda sipariş verdiğinizde kimse uğraşmıyor salla parti birşey geliyor ve içkinin 25-35 milyon aralığında satıldığını düşünürseniz boşa giden para

senelerdir oturduğum her yerde sipariş veririm ve içtiklerimin hiç biri birbirine benzemiyordu bugüne kadar bir kere old english pub da gerçekten iyisini içtim bir sonraki gidişimde eser yoktu

sonuç itibariyle son derece keyifli bir içkidir oturun imkanlarınız dahilinde evinizde yapıp için[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...