honordalsword Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Arkadaşlar knight ta en ii char hangisi ben warrior ve ya priest derim sizin yorumlarınız nedir?Bu ikisi arasında karar weremiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bu konu hakkında cok baslık acıldı acaba hangi charakter acsam hangisi en iyisi felan diye bir arama yapın zaten her charın kendine has özeligi var oynamasını bilirsen hepsi iyi[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Priest derim! ( 63+ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honordalsword Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 War priest diil heal 70 lvl (REBUFF)-70lvl warrior seçim sizin ikiside master full item Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Bence en iyi char miraselt ve rospel... Miraselth gemleri kuyumcuya satarak teksasda çiftlik sahibi oldu. Rospel ise ufak ufak sürümden kazandı hep.. Zzzz hiç bir karakter birinden iyi ya da kötü değildir. Her karakterin kendine özgü özellikleri vardır. Onu kullanabilmek ve zamanlama önemlidir. Hangisi iyidir, bence warrior döşer priest nefistir rogue akar mage kokar falan diye topic olmaz[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 60+ warrior derim zati 60ın altındaki warriorlar ezüq oluyo cunku 60 da fln baslıyorlar BoSS kesmeye[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:sak_suka lwl:52 clan: hawen't ırk: karus orc orc skill:flame/ice kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: bilinc, 20 Kasım 2005 20:22 tarihinde demiş ki: Bence en iyi char miraselt ve rospel... Miraselth gemleri kuyumcuya satarak teksasda çiftlik sahibi oldu. Rospel ise ufak ufak sürümden kazandı hep.. Zzzz hiç bir karakter birinden iyi ya da kötü değildir. Her karakterin kendine özgü özellikleri vardır. Onu kullanabilmek ve zamanlama önemlidir. Hangisi iyidir, bence warrior döşer priest nefistir rogue akar mage kokar falan diye topic olmaz çok iyi ya :D[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np TkT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honordalsword Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Peki o zmn su soruma cevap werin en iyi özelikkler kimde war ben warrior derim en çok defence onda var ama masrafı çok-ben mage derim nova ile adam indirio paper olursa zevklidir-ben rouge derim eziq mageleri 1spikelan kesmek kolay veya archer da arrow shower lan adam kesmek zevklidir-ben priest derim priest party nin başıdır potlan bişi yapamzsın fakat complete heallan çok sey yaparsın eger rebuff olur dağıtır adamları kesmek çok kolay olur-eğer buffsa buff kağıdına paran gitmez....Dahası içimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bence np için onuycaksan tartışmasız rouge kesinlikle !!! :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :28.xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: nightmares, 20 Kasım 2005 20:30 tarihinde demiş ki: bence np için onuycaksan tartışmasız rouge kesinlikle !!! :D yeme beni hangi rogue dupe +8 shard ları +8 iron bowları olmadan bişi yapar??[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np TkT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yaw 55 lvl rouge 60 lvl mageyi rahat keser :D elinde ib+8 veya +8shard olmasınada gerek yok...[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :28.xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 60 lvl mage +1 cotton giyiyorsa evet[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np TkT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben onu bunu bilmem en kral char rouge !!![signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :28.xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Yada şöyle sayayım En zevkli char = Mage En hareketli char = Rogue En sert ve en hamtal = Warior ve cz nin kralları = priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 rogue un asasinse bknz Bobert çok iyi combo yapması lazım eğer +7/12 shell set + lı uniq takıları ve +8 dual şard yoksa archer ayrı bir item canavarı :D[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np TkT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: nightmares, 20 Kasım 2005 20:33 tarihinde demiş ki: yaw 55 lvl rouge 60 lvl mageyi rahat keser :D elinde ib+8 veya +8shard olmasınada gerek yok... bende 61 mage ile oynuyorım 55 rogue gelsin beni kessinde göreyim :D[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 seni kesemez sen 61 olmusun :)[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:sak_suka lwl:52 clan: hawen't ırk: karus orc orc skill:flame/ice kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Sayk0, 20 Kasım 2005 20:45 tarihinde demiş ki: said: nightmares, 20 Kasım 2005 20:33 tarihinde demiş ki: yaw 55 lvl rouge 60 lvl mageyi rahat keser :D elinde ib+8 veya +8shard olmasınada gerek yok... bende 61 mage ile oynuyorım 55 rogue gelsin beni kessinde göreyim :D 61 Olduysan Daha Kolay Gel Arena Yapalım 50 Rogue ile KEseyim Seni :D [signature][hline]Nick : KLC | Lydion LvL : 5x Job : Gecici Bir Sure Icin Archer Server : Cypher - EL MORAD Np : Olanı HeaVeN e Hediye Ettik ßugun.. Clan : UNNAMED [Bu mesaj KILIC tarafından 20 Kasım 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 LoL :)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Keser..[signature][hline]JimmyFloyd (lvl 62) , VisuaL_TR (lvl 60) Berserker HEROS ''A new power is rising in Cyper !'' COmiNg SooN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 aress de isteyen varsa kapışam :D mageyim ::D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :28.xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: nightmares, 20 Kasım 2005 20:33 tarihinde demiş ki: yaw 55 lvl rouge 60 lvl mageyi rahat keser :D elinde ib+8 veya +8shard olmasınada gerek yok... sakaci..[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Janım sıkıldı biri diez 2 arena ya gelsin de çelik çomak oynayak..[signature][hline]JimmyFloyd (lvl 62) , VisuaL_TR (lvl 60) Berserker HEROES ''A new power is rising in Cyper !'' COmiNg SooN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben de xig. de kapışırım item yok ona gore :D[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np TkT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 1-)Tartışmasız en iyi char Wariordur.Defası her karekterden daha fazla ve aynı zamanda atak power ı da maksimum. 2-)Battle priestlar Grade 1 elbise giyolar yani attağı arttırmak için defanstan fedakarlık ediyolar. 3-)Rougeların armorlarının defansı zaten düşük çoğu rouge +7 cihitn giyiyo. 4-)Paper Mageler hp set giyolar; normal mageler defansı fazla olan complete giymek için stat pointleri int. a veriyolar. 5-)Armorların yanı sıra armorlardan daha önemli olan Jewellery(takılar) bi karekterin iyi veya kötü olmasında armorlardan çok daha fazla öneme sahiplerdir. 6-)Son olarakta oyuncunun oyun kabiliyetidir.(Ne adamlar gördüm üstünde elbise yok; ne elbiseler gördüm içinde adam yok hesaaabı)[signature][hline]server:Ares class:Elmorad Wairor lvl:64 np:50k Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar