Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KimBuPislik ve Marlon'a Hodri Meydan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Liquid_SnaKe, 19 Kasım 2005 22:35 tarihinde demiş ki:
video iyi guzelde ben kimbupislik i göremedim :S

ahaha bende göremedim bi warmish bi yokmush misali hemen serildi :D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
said:
Buyse, 19 Kasım 2005 22:35 tarihinde demiş ki:

bözük küçüktür ama mide bulandırır :)

Çok pis ezip geçer :D walla[signature][hline]NicK : TaLkative

ARkayı kurtardık gene koL yaniir :D
Np :>> 225 k
Mesaj tarihi:
abow bence yanlış taktik yapmışsınız. camth stafla lr vurcaktı stun etmeye çalışcaktı. bi kaç defa etsen yeterdi. pislik skill vurcaktı ama canınıs saolsun.[signature][hline]ares

lvl 61 e.lord

runingamoks
Mesaj tarihi:
said:
Buyse, 19 Kasım 2005 22:38 tarihinde demiş ki:
abow bence yanlış taktik yapmışsınız. camth stafla lr vurcaktı stun etmeye çalışcaktı. bi kaç defa etsen yeterdi. pislik skill vurcaktı ama canınıs saolsun.

Playerlik bilmiyorLar yaw :D :P[signature][hline]NicK : TaLkative

Mesaj tarihi:
her seye hazirlikliydim buyse
white dragon neckte 50 gr var belt olarak fr belt takmistim pot olarakta lr pot ve fr potum wardi ilk baslarda lr pot basmitim ama lightning atack yapmadiklarini görünce fr pot basmistim :D:D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
said:
xXCuRiousXx, 19 Kasım 2005 22:40 tarihinde demiş ki:
Playerlik bilmiyorLar yaw :D :P

gel o zaman barish :D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
said:
NightHunter666, 19 Kasım 2005 22:41 tarihinde demiş ki:
said:
xXCuRiousXx, 19 Kasım 2005 22:40 tarihinde demiş ki:
Playerlik bilmiyorLar yaw :D :P

gel o zaman barish :D:D:D

tmm ama lvl kasıyom :D Kimbupislik ve ben
spear def varmı ?
Ops silmişti gmLer :D[signature][hline]NicK : TaLkative

Mesaj tarihi:
said:
NightHunter666, 19 Kasım 2005 22:40 tarihinde demiş ki:
her seye hazirlikliydim buyse
white dragon neckte 50 gr var belt olarak fr belt takmistim pot olarakta lr pot ve fr potum wardi ilk baslarda lr pot basmitim ama lightning atack yapmadiklarini görünce fr pot basmistim :D:D:D:D

abi valla bilmem ama ne kadar lr kasarsan kas ful lr +8 elixirli bi mage mutlak bi kaç defa stun edio. o an zaten elin ayagın karışıo lan dur pot basam a.k skil çalışmıo town çekem derken mevta oluosun. ama sende hp hayvanidir tabi ama başka türlü zati hiç kesilmez.ç[signature][hline]ares

lvl 61 e.lord

runingamoks
Mesaj tarihi:
barish videoyu izle elimde spear mi var :D:D:D
buyse hayvani bi hp yok bende 42xx :D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
abi frle kaç vuruo zaten mage sana o hp bu fr ve dier resistlere layvani oluo. yoksa rogue ya 1k vuruom ben isterse 4k canı olsun kıcından duman kaçıra kaçıra gidioı :)[signature][hline]ares

lvl 61 e.lord

runingamoks
Mesaj tarihi:
said:
DeatH_TR, 19 Kasım 2005 22:46 tarihinde demiş ki:
Berada olsaydın.. 1 paper alırdım yanıma kapısırdık :)

allah korusun berada olsam deil duello czye bile cikmazdim :D:D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
mustafa rezil ettin olm ::D utandığımdan oyuna giremiyorum:D:D[signature][hline]Name: beyogullari
Clan: Turkishtown
Class: arch mage
Nation: el morad
Server: ares
Np : Kasıyorum işaret çıkacak:D:D
Mesaj tarihi:
said:
KiMBUPiSLiK, 19 Kasım 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
o Wideo Montaj :D

ahahahhaahhaha[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
said:
NightHunter666, 19 Kasım 2005 22:54 tarihinde demiş ki:
o sayilmayandan önce benimde 2nizi 2ser kez sayilmayan yere serisim vardi :D:D:D

orda Attack yapiyolardi okcu Ve mageler Bizim Sayilmayan Tertemizdi Walla :D[signature][hline]n00b
  • Yeni Oluştur...