MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 arkadaşlar geçenlerde bi topic açmıştım ADSL le ilgili. stream in söylemesi üzerine cFos kurdum. ve çok ilginç bi şekilde bilgisayarın kendi kendine upload yaptığını ve bağlantımın içine ettiğini farkettim. arkaplanda hiç birşey olmamasına rağmen coşuyor nedense upload. trojan worm ve türevlerinin hepsini yoketmeme rağmen oluyor bu. hiç bi fikri olan var mı?[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 o da svchsot.exe olmasın. sen bi arka plana bak. aslında windowsun orjinal dosyası svchost.exe dir. ama uyanığın biri yapmış işte bunu.. şu an aynı dertden bende muzdaripim.. bu dosyanın türevlerini sileyim derken gittim syshid.exe yi sildim. Bana xp kullanıcıları varsa bu exe yi gonderebilirlermi ? explorer hariç hiçbirşey çalışmıyo[signature][hline]Gençlerin UEFA Kupasından başka övünecekleri şeyler olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 netlimiter kurup hangi programın upload yaptığını bulabilirsin.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 biri bana syshid.exe yi gonderebilirmi ?[signature][hline]Gençlerin UEFA Kupasından başka övünecekleri şeyler olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 syshid.exe Worm.Win32.Rahak.a virusunun bir dosyası. güvenli kipte update edilmiş bir tarama programıyla windowsu temizle. sorun başka yerden kaynaklanıyordur.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar