Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mini mizah dergisi yorumlarınızı bekliyorum

zarek

Öne çıkan mesajlar

aslında tamamı değil ama dergi basılcak, o yüzden alacaklara haksızlık olmaması için taslağını koyuyorum ben de.

yorumlarınızı bekliyorum

http://rapidshare.de/files/7891723/ilke.pdf.html[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 20 Kasım 2005 12:57 tarihinde demiş ki:
Sen şimdi bunu bana verdim ben senden önce basar piyasaya sürersem ne olcak?

Eet 4 sayfayı basacaksan bas. zaten taslak kardeşim bu. ama bi 1-2 ay sonra koyarım buraya.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ehuheheh.100 alan çocukla minibüs olayı guzel olmus:D
basarılar[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5
ama en çok burda bulabilirsiniz
herkezin bi efsane topiği vardır
ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki:
kadınlar çiçektir en kaktüsünden

ve son söz
yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 20 Kasım 2005 13:04 tarihinde demiş ki:
Demo mizah dergisi. İlginç.

tamamını koyacam işallah ama hemen olmaz :) bu arada okuyan arkadaşlar yorumlarını yazsın pls[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.

[Bu mesaj zarek tarafından 20 Kasım 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shakkil, 20 Kasım 2005 13:05 tarihinde demiş ki:
Sanki Ekşi'nin formatı aynen alınmış gibi :/

www.theonion.com[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unac, 20 Kasım 2005 13:03 tarihinde demiş ki:
ehuheheh.100 alan çocukla minibüs olayı guzel olmus:D
basarılar

yazdım ya:D

busırda hangi programda yaptınız siz bunu[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5
ama en çok burda bulabilirsiniz
herkezin bi efsane topiği vardır
ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki:
kadınlar çiçektir en kaktüsünden

ve son söz
yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 20 Kasım 2005 13:09 tarihinde demiş ki:
Sade olmuş, sade olması güzel tabi ama arayüz önemli ilk defa yayınlanacak olan dergi için. Biraz daha görünüme önem vermelisiniz diye düşünüyorum. Çok basit amatör bir çalışma olarak gözüküyor.

eet haklısın amatör bir çalışma olarak gözükmesinin nedeni amatör bir çalışma olması zaten.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 20 Kasım 2005 13:12 tarihinde demiş ki:
Amatör bir çalışma olucak tabi ama profesyonellere taş çıkartacak görünüme sahip olması senin elinde =)
Zor bişey değil yapabilirsin örneklerine bakarak ;)

ya şimdi oturup da stres yapmaya gerek yok bence sonuçta eğlence amaçlı en çok da benim eğlenmem. kascak gönüllü biri çıkarsa bu iş için olabilir belki.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bunu bir dergi yerine gazateye çevirseniz daha güzel olur bence.Araya patidende bikaç haber atın(reklam maksatlı)...Gazteye çevirirseniz,satılık ilanları koyarsınız garip bir şekilde...İlk sayfayıda gazetenin ilk sayfasına çevirirsiniz.Daha yaratıcı bir isim bulabilirsiniz...

Neyse siz kafanıza göre takılın devamını bekliyorum...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Burda bir efsaneden bir an
Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya.
Nostalji için
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 20 Kasım 2005 19:12 tarihinde demiş ki:
Valla hoş olmuş baya bi. Kongarçıleyşıns.

Hakkaten ben beğendim. Ben beğendiysem olmuştur :D

evet yılların muhalefet insanı sonunda dize geldi diye bi haber yapılabilir.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 20 Kasım 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ne muhalefetimi gördün abi bi tanesini quotelermisin şuraya ??

işte[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...