zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 aslında tamamı değil ama dergi basılcak, o yüzden alacaklara haksızlık olmaması için taslağını koyuyorum ben de. yorumlarınızı bekliyorum http://rapidshare.de/files/7891723/ilke.pdf.html[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Sen şimdi bunu bana verdim ben senden önce basar piyasaya sürersem ne olcak?[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 http://rapidshare.de/files/7891723/ilke.pdf.html Davion mantıklı demişin ama, onu düşünmüşlerdir sanırım. inşallah :)[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Davion, 20 Kasım 2005 12:57 tarihinde demiş ki: Sen şimdi bunu bana verdim ben senden önce basar piyasaya sürersem ne olcak? Eet 4 sayfayı basacaksan bas. zaten taslak kardeşim bu. ama bi 1-2 ay sonra koyarım buraya.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ehuheheh.100 alan çocukla minibüs olayı guzel olmus:D basarılar[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Demo mizah dergisi. İlginç.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Davion, 20 Kasım 2005 13:04 tarihinde demiş ki: Demo mizah dergisi. İlginç. tamamını koyacam işallah ama hemen olmaz :) bu arada okuyan arkadaşlar yorumlarını yazsın pls[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. [Bu mesaj zarek tarafından 20 Kasım 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Sanki Ekşi'nin formatı aynen alınmış gibi :/[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Shakkil, 20 Kasım 2005 13:05 tarihinde demiş ki: Sanki Ekşi'nin formatı aynen alınmış gibi :/ www.theonion.com[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: unac, 20 Kasım 2005 13:03 tarihinde demiş ki: ehuheheh.100 alan çocukla minibüs olayı guzel olmus:D basarılar yazdım ya:D busırda hangi programda yaptınız siz bunu[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Sade olmuş, sade olması güzel tabi ama arayüz önemli ilk defa yayınlanacak olan dergi için. Biraz daha görünüme önem vermelisiniz diye düşünüyorum. Çok basit amatör bir çalışma olarak gözüküyor.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: toggie, 20 Kasım 2005 13:09 tarihinde demiş ki: Sade olmuş, sade olması güzel tabi ama arayüz önemli ilk defa yayınlanacak olan dergi için. Biraz daha görünüme önem vermelisiniz diye düşünüyorum. Çok basit amatör bir çalışma olarak gözüküyor. eet haklısın amatör bir çalışma olarak gözükmesinin nedeni amatör bir çalışma olması zaten.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Amatör bir çalışma olucak tabi ama profesyonellere taş çıkartacak görünüme sahip olması senin elinde =) Zor bişey değil yapabilirsin örneklerine bakarak ;)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: toggie, 20 Kasım 2005 13:12 tarihinde demiş ki: Amatör bir çalışma olucak tabi ama profesyonellere taş çıkartacak görünüme sahip olması senin elinde =) Zor bişey değil yapabilirsin örneklerine bakarak ;) ya şimdi oturup da stres yapmaya gerek yok bence sonuçta eğlence amaçlı en çok da benim eğlenmem. kascak gönüllü biri çıkarsa bu iş için olabilir belki.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ee senin bileceğin iş tabi :) başarılar[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 sağol[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Oncelıkle başarılar.Bence hoş olmus.Keske herkes boyle yararlı aktivitelerle uğraşsa.Bi ara bız de gazete fln dıye bı bakınmıstık ama cok zor gelmıstı :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Valla hoş olmuş baya bi. Kongarçıleyşıns. Hakkaten ben beğendim. Ben beğendiysem olmuştur :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Abi bunu bir dergi yerine gazateye çevirseniz daha güzel olur bence.Araya patidende bikaç haber atın(reklam maksatlı)...Gazteye çevirirseniz,satılık ilanları koyarsınız garip bir şekilde...İlk sayfayıda gazetenin ilk sayfasına çevirirsiniz.Daha yaratıcı bir isim bulabilirsiniz... Neyse siz kafanıza göre takılın devamını bekliyorum...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Nostalji için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: fede, 20 Kasım 2005 19:12 tarihinde demiş ki: Valla hoş olmuş baya bi. Kongarçıleyşıns. Hakkaten ben beğendim. Ben beğendiysem olmuştur :D evet yılların muhalefet insanı sonunda dize geldi diye bi haber yapılabilir.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ne muhalefetimi gördün abi bi tanesini quotelermisin şuraya ??[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: fede, 20 Kasım 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ne muhalefetimi gördün abi bi tanesini quotelermisin şuraya ?? işte[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 :D:D:D dergi güzel yalnız :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar