Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Arestekiler areneya millet pm atıyo lv 33 diom daggerleri versene diolar.biride parlayan bıcak istermisin diyo evt dedim sende mirageyi ver dio çocuk kandırıyoalr sanki:D[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. Informer,Buyse,polifonik_osuruk,marlon sini minnettarım sana borcumu ödeyeceğim! Not abys gemde çılgına döneceğim!
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 oyuna girebilsem :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :28.xxx Server: Ares
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hani sen oyunu bırakacaktın istersen resmıı yolla sana kısmet bulalım :)
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 oyunu bırakmıştım geri geldim :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :28.xxx Server: Ares
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ben besti sildim defterden bişi istemedik slm verdik bana git işine dedi ve küfür etti bende kapatım pm yi slm verdik bişi istemedik.[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. Informer,Buyse,polifonik_osuruk,marlon sini minnettarım sana borcumu ödeyeceğim! Not abys gemde çılgına döneceğim!
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 burda konustugun cogu kişi oyunda pm lere cvp vermez cunkı yuksek lwl lıler bir suru pm aldıkları ıcın sadece tanıdıkları ısımlere dıkkat ederler
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 kafa 1 milyon .. :tup: :horace: :tdown:[signature][hline]n00b
JacquieS_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 şu an oyunda olan warmı yaw bızlere qarezımı war bunların :([signature][hline]Server: ARES Nick: JacquieS_ Clan: CASTLE™ Character : Pis buffer Lvl: her geçen gün artıyor np: 10k+
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 fikir tüm pati hadi arenaya sarsie bana selam ver gördüğünde allahın selamın almayanlarıda takma nick:_cihatcan_psko[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır
Öne çıkan mesajlar