fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ya her açtığım konu açılmış daha önce inşallah buda açılmamıştır(aradım yoktu) işte eski bir haber ve gazeteden aşık eden şiiri okuyoruz şimdi [spo1=tıklayılım+14][/spo][signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin [Bu mesaj fenerbahce tarafından 20 Kasım 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yok artık?![signature][hline]ShuFuccK, 13 Kasım 2005 13:10 tarihinde demiş ki: ztn her birine 1000 er dolar verebilen bi erkekse mali durumu iyi demektir.büyük memeliyi seçmesi gayet doğal bence.çok parası olan bi adam paralarını kızın memelerinin arasını saklayabilir.gayet doğru bi seçim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Yuh.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 spoilera +18 yazsayıdn be=) ashdau süpemiş[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 =o=[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yalaaaaaan :horace:[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: bizsiziarariz, 20 Kasım 2005 16:25 tarihinde demiş ki: spoilera +18 yazsayıdn be=) ashdau süpemiş 18 değilde 14 yzdım herkesin bildği küfürler onlar bilmemek anormallik bence :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 :hmm:[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Gözümden yaş geldi gülerken offf bu ne be allah da seni güldürsün offf ya bittiim ben burda lololololololol[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: fenerbahce, 20 Kasım 2005 16:26 tarihinde demiş ki: said: bizsiziarariz, 20 Kasım 2005 16:25 tarihinde demiş ki: spoilera +18 yazsayıdn be=) ashdau süpemiş 18 değilde 14 yzdım herkesin bildği küfürler onlar bilmemek anormallik bence :D haklısın da belli kurallar var küfür içeriyosa vs. bnce bi sakıncası yok yani[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 komedi[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: bizsiziarariz, 20 Kasım 2005 16:28 tarihinde demiş ki: said: fenerbahce, 20 Kasım 2005 16:26 tarihinde demiş ki: said: bizsiziarariz, 20 Kasım 2005 16:25 tarihinde demiş ki: spoilera +18 yazsayıdn be=) ashdau süpemiş 18 değilde 14 yzdım herkesin bildği küfürler onlar bilmemek anormallik bence :D haklısın da belli kurallar var küfür içeriyosa vs. bnce bi sakıncası yok yani evt kuralları düşündüm ama ulan dedim gazete yayınladığına göre bşi olmaz diye düşündüm yane :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bune be :D adam işi biliyo[signature][hline]Mademki Türksün,Gösterki ürksün !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Şaşırmıyorum artık bu tür haberlere.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 zuahuzhuah bu evliliğin gerisini dusunemiom ben lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yanniz yazida duygu yuklu siir olarak gecmis xD rofl..[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Şiiri eski kız arkadaşıma yollıyıp deniyim bi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 nasıl yani ?!?[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hala inanmıyorum ben ya zannetmiyorum böyle bişey olabileceğini[signature][hline]ShuFuccK, 13 Kasım 2005 13:10 tarihinde demiş ki: ztn her birine 1000 er dolar verebilen bi erkekse mali durumu iyi demektir.büyük memeliyi seçmesi gayet doğal bence.çok parası olan bi adam paralarını kızın memelerinin arasını saklayabilir.gayet doğru bi seçim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 zuhahah[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 çok duygulu bi şiir abi:D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ahduhasdçöasd[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Bu ne ya böle! =D[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: RabbiT, 20 Kasım 2005 19:10 tarihinde demiş ki: Bu ne ya böle! =D duygu yuklu siir ozellikle son bolum[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bu şiiri nerdeyse 10 senedir biliyorum. hatta l-manyakta da çıkmıştı galiba eskilerde. güzel yazmış eleman :)[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar