Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Bende Epox 8RDA3+ Pro anakart var ve gidip bi WD2500KS hard disk almayı planlıyorum. Ama gördüüm kadarıyla WD2500KS, S-ATA2 (300MB/s'lik S-ATA) ve bu durum da beni biraz şüphelendirdi. Acaba anakartım bu hard diski destekler mi? Ya da desteklemiyosa bile en azından S-ATA desteklediği için olduğundan daha yavaş (300MB/s yerine 150MB/s hızda) çalıştırabilir mi? Aha bu anakart Aha bu da hard disk[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bildiğim kadarıyla sata2 teknolojisi geriye uyumlu, yani sata2 portuna sata hdd takabiliyosun.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 SATA genelde 75-100MB/sn'de yazar-okur. Ben de Raid 0 SATA var max 90MB/sn oluyor hız. 150-300 falan hayal bence SATA2 bile olsa.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Valla içime su serptiniz. Az kaldı aaz! NUAHA![signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar