nebucharizard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 geçen gün dscp2 GOL gördüm arka kapakta garip bir savaşçı vardı bilgisi olan var mı? DSCP 2 çok severim de... (1. 'is daha güzeldi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nebucharizard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 biraz taktik de bilirim. isteyen varsa diye hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nebucharizard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 hatta ve hatta siz bana taktik verin ya. şşş. alo beni duyan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nebucharizard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 YENİ GELDİM DİYE BU KADAR KATI DAVRANMAYIN YAWW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 lol ilgisi yok adam yoktur forumlarda:P ben bitirdim GOL ü 2 den hiçbir farkı yok sadece 2 de olan yaratıkları falan cok daha güçlendirmişler mesela orclar 2 de hitpointi 200 iken burda 500 e kadar olanlar var onun gibi yoksa classlar ve race olarak hiçbir değişiklik yok[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nebucharizard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 saolbaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Bişi sorcam. Archdruidress yaptım bi tane. Özellik olarak boost/cure yazıyo da. Cure yaptıramıyom bi türlü nie böle?[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ünitenin üstünde kötü bi efekt olmadan cure olmaz...[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 henn.. cure ile heal aynı şey diil yani. Ok.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Kafanmı iyi topici açmışsın 14:24de 14:29a kadar 5dk içinde 4msg atmışsın cevap verin diye.lol bir zamet izin verde millete topicini okusunlar önce.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Virüs saate bakmışken tarihe de baksaydın. :D[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Lol güzel bir yere dokunmuşsuz üehe sorry :~[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar