Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ben bitek 2serenade2 diye bi şarkılarını biliyorum ama hastası oldum ilk dinlediğimde. kim bu(nlar)? tanıyan eden varsa bi kısacık anlatırsa çok sevinirim.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Güzel bi gruptur kendileri. Old school rock yaparlar. Living in USA ve AbraCadabra da güzel parçalardır. Hoşş...[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Bu eskilerden -70lermi 80ler mi hatırlamıyorum - beri müzik yapan bi grup hatta ya bu yıl ya geçen yıl albüm çıkardılar bir tane daha. Gayet sakindir, sözleri öyle ahım şahım değildir mantık kesinlikle aranmamalıdır yatarken sakin bişiler olsun dediğin zaman tam dinlemelik gruptur.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar