BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Gözlerim, gözlerim gerçeği görmemi sağlasada kalbim gerçeği kabullenmeyi kabul etmiyor. Ne kadar karmaşık gözüksede, her şeyden daha basit olduğunu bende biliyorum. Ama kendimizi adadığımız, her şeyi bırakıp sadece onun için yaşadığınızı düşündüğünüz birini kaybetmek ne kadar gerçek olabilir. Bilmiyorum şu anda beynim dondu sadece neden buraya kadar geldiğini merak ediyorum. Geleceği bırakın şimdiye veya bir dakika sonrasını bile üdşünemiyorum. Sadece aklım geçmişe bana ve ona gidiyor. Eski mutlu hayatıma gidiyor. Onunla ilk tanıştığım günü hatırlıyorum. Yolda görmüştüm. Etrafına ışık saçan bir pırlanta gibiydi veya etraftaki ışığı çalıp onları karanlıkta bırakan bir hırsızdı. Bilmiyorum ama benim kalbimi çalmıştı. Onun için savaşmayı düşünmüştüm ama gerek kalmamıştı. Bana dönüp gülümsemişti ve olduğu yerde durmuştu beni bekliyordu. Yanına gitmiştim konuşmuştum, onunla konuşmutşum, heyecandan dizlerim çözülüp yere düşücek gibi oluyordum ama cesaretimi toplayıp her şeyi anlatmıştım. İlk görüşte aşk derler inanmazdım ama beni inandırdı veya kandırdı. Her şeyi paylaşmıştık. Sanki sadece ikimiz vardık. İnsanlar bana deli gibi bakardı. Nasıl olduğunu anlamazdım ama beni şaşırtırlardı. Onu pek kişi sevmezdi bu yüzden görmemezlikten gelirlerdi. bu da beni çıldırtmaya yetiyordu. Kendimi onun yanında kolay kaybediyordum ama işin garip yanı o beni asla durdurmazdı, sanki beni izlemekten zevk alırdı. Bundan iki gün önce ona evlenme teklif ettiğimde her şey değişmişti. Benimle evlenemeyeceğini söylemişti. Buralardan çekip gitmesi gerekiyormuş artık, benimle işi bitmiş. Kendimi kaybetmişim artık bunları bana söylüyordu. Anlamıyordum dediklerini, kendimi kaybetmek mi ? Ne yapmıştım ben ona veya o bana ne yapmıştı. Kendimi zor kontrol ediyordum ama artık sana ihtiyacım kalmadı sen benim için bri hiçsin başkalarına gitmem gerek dediğinde kendimi kaybetmiştim. Şimdi ise burdayım elimde bu kanlı bıçakla birlikte. Onu öldürdüm, sevgilimi her şeyimi öldürmüştüm şimdi sıra bende. Onsuz yaşamayı göze alamazdım ve yaşayabileceğimide sanmıyordum. Buraya kadarmış, iyi geceler sevgilim cennette huzurla uyu seni seviyorum, sen bni sevmesende beni unutsanda ben hep yanında olacağım... ---------------------Akşam Saatlerinde----------------- Polislik hayatıma başladığımdan beri bir çok cinayete, intihara ve bir çok olayı görmüştüm. Ama bu en gariplerinden biriydi aslında. Arkada bir veda mektubu vardı. Sevgilisini ve kendini öldürmüş bir adam. Adam sevgisi yüzünden kadını öldürüp yanında da kendini öldürmüş bu notlarda böyle yazıyor ama işin garip tarafı ne bir kadın nede kadının öldüğüne dair bir ipucu var elimizde. Bu adam kendini intahar etmiş silahla iki kez ateş etmiş biri karşıdaki duvara biride kendi kafasına ama sevgiliden veya izinden eser yok.... ------------------SON------------------- İyi geceler sevgilim. Cehennemde görüşürüz....[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 iyi geceler aşkım[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ilginç mektup,ilginç insanlar...[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar