HasMez Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Necro, 13 Kasım 2005 15:45 tarihinde demiş ki: nonono agas! 30+ olup direk cz baron yapıorus 35 olana kadar ondan sonra 35+ olunca cardinallere geçiorus 45 e kadar ordan 55 e kadar deru :) teoride güzelde pratikte olmuyo. diyelim clanda 19 kişi var 2 tane 8lik party oluyo (olmuyoda hadi oldu varsayalım) 3 kişi açıkta kalıyo. o adamlarada söz veriyosun party için ama alamıyosun. diger partyde 8 kişiden az kalıyolar haber vermiyolar sonra bunu biri farkediyo clandan veryansın ediyo sonra olay büyüyo her party iptal oluyo vs. bu tip şeyleri çok iyi hatırlıyorum. geyik fln güzeldide bu tür sorunlar baş agrıtıyodu. bide lvl kastıkça insanın sinirleri geriliyo. hatırlarsınız murtazayla birbirimize girmiştik pk yaparken.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Yok yok en iyisi hemen megalara gidelim ordan haunga keseriz :-O Arkadaşlar çok abarttık susalım :horace: Neyse neyi nerde nasıl kasıcağımız bi şekilde ilerde ayarlanır clanca gider kasar geliriz, dimi ama? ;) said: HasMez, 13 Kasım 2005 15:54 tarihinde demiş ki: teoride güzelde pratikte olmuyo. diyelim clanda 19 kişi var 2 tane 8lik party oluyo (olmuyoda hadi oldu varsayalım) 3 kişi açıkta kalıyo. o adamlarada söz veriyosun party için ama alamıyosun. diger partyde 8 kişiden az kalıyolar haber vermiyolar sonra bunu biri farkediyo clandan veryansın ediyo sonra olay büyüyo her party iptal oluyo vs. bu tip şeyleri çok iyi hatırlıyorum. geyik fln güzeldide bu tür sorunlar baş agrıtıyodu. bide lvl kastıkça insanın sinirleri geriliyo. hatırlarsınız murtazayla birbirimize girmiştik pk yaparken. Hasmezcim sadece 2 kişinin üstüne yığıldıysa tabiiki zor olmuştur. Demiyorum ki hiç takmayın herkes itediğini yapsın olmaz öyle şey! Ama sizede yazık yaw o kadar dert tasa! Hem belki bu sefer o kadar kalabalık olmayız çok sorunda çıkmaz. Eskiden kaç kişiydi?[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: [Bu mesaj _catastrope_ tarafından 13 Kasım 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hapry degil ama harpy kestik :p Clan meselesine gelince biz n00bz ruhunu canlandiralim dioruz. Tanidik bildigimiz , makara olacak , gülecek ve level kasacak ortam. Ha ciddiyet konusunda ciddiyiz. Ben son derece seri ve ciddi kasmaya hazirim. Bu aralar dinlenme modundayim nasilsa[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bir büyüğüm mykoda noobz a ilk girdiğimde bu konuyu actığımda bana demişti ki: git random parti bul a.q aaa yeter be...[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: HasMez, 13 Kasım 2005 15:54 tarihinde demiş ki: said: Necro, 13 Kasım 2005 15:45 tarihinde demiş ki: nonono agas! 30+ olup direk cz baron yapıorus 35 olana kadar ondan sonra 35+ olunca cardinallere geçiorus 45 e kadar ordan 55 e kadar deru :) teoride güzelde pratikte olmuyo. diyelim clanda 19 kişi var 2 tane 8lik party oluyo (olmuyoda hadi oldu varsayalım) 3 kişi açıkta kalıyo. o adamlarada söz veriyosun party için ama alamıyosun. diger partyde 8 kişiden az kalıyolar haber vermiyolar sonra bunu biri farkediyo clandan veryansın ediyo sonra olay büyüyo her party iptal oluyo vs. bu tip şeyleri çok iyi hatırlıyorum. geyik fln güzeldide bu tür sorunlar baş agrıtıyodu. bide lvl kastıkça insanın sinirleri geriliyo. hatırlarsınız murtazayla birbirimize girmiştik pk yaparken. açıkta kalanlar mesela diyelim 8kisilik partyde 3 priest varsa 1 priest i çıkarıp yeni party kuracaklar :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: RuneLaFey, 13 Kasım 2005 15:56 tarihinde demiş ki: hapry degil ama harpy kestik :p Clan meselesine gelince biz n00bz ruhunu canlandiralim dioruz. Tanidik bildigimiz , makara olacak , gülecek ve level kasacak ortam. Ha ciddiyet konusunda ciddiyiz. Ben son derece seri ve ciddi kasmaya hazirim. Bu aralar dinlenme modundayim nasilsa ehuehheu düzelttim ;)[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 abiler server in ilk gün 20x exp gelecekmiş :lol: cz cardinal veya baron cidden karli olur bisim için :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ilk gün 30+ oldukda cz ye girdik :D centaur keselim oldu olacak :-P bu arada konu sapıyo kimler gelcekler belirlenemiyo :P[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 evet son derece mantikli . CZ fikrine katiliorum Necro kas bizi ;) :D[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Necro, 13 Kasım 2005 15:57 tarihinde demiş ki: açıkta kalanlar mesela diyelim 8kisilik partyde 3 priest varsa 1 priest i çıkarıp yeni party kuracaklar :) hangi 3 priest? clanda ztn toplamda 3 priest vardı. yalnız mageler akmaya başlamıştı sonradan. hatırlıyorumda lvl45 aoeleri açılınca ash mash ne varsa kurutuyolardı duo spawn.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 yeni patch bekliyorum de aktif şu an:D ellle ilede kasaris 6-7 saat :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Priest TT__ olarak gelcem ben bu sefer mage baya zor geldi çünkü =))[signature][hline]<#>[/b]Candyman<#>[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Murtazada gelse de işi ciddi konuşmaya başlasak. Gerçekten beraber olucaksak adam gibi bişey söliyim mi cidden en üstleri zorlarız! Yeterki bencil olmayalım... Dimi ama? :-)[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: _catastrope_, 13 Kasım 2005 16:03 tarihinde demiş ki: Murtazada gelse de işi ciddi konuşmaya başlasak. Gerçekten beraber olucaksak adam gibi bişey söliyim mi cidden en üstleri zorlarız! Yeterki bencil olmayalım... Dimi ama? :-) +1[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ben bastan söylemistim Orc Priest olacagim diye. Bu durumda 2 imam simdiden hazir.[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Yeni serverda böyle şeyler olmasinda :D [spo1=Ciemmisin AGa][/spo][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 :lol::lol: Bide tehdit ediyo partye almazsanız banlanırsınız diye... Arada nooblar eğlenceli oluyo beah! :-)[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 mhmm siz o Ash spotunda napiyordunuz bakaim ? :D[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 çiçeğimsin aga okudum ilk okuduğumda... PU HA HA HA :D[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: RuneLaFey, 13 Kasım 2005 16:14 tarihinde demiş ki: mhmm siz o Ash spotunda napiyordunuz bakaim ? :D exp kasiyos "Masumca" :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Necro, 13 Kasım 2005 16:16 tarihinde demiş ki: said: RuneLaFey, 13 Kasım 2005 16:14 tarihinde demiş ki: mhmm siz o Ash spotunda napiyordunuz bakaim ? :D exp kasiyos "Masumca" :D tabiii tabiiii :-P[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Necro, 13 Kasım 2005 16:11 tarihinde demiş ki: Yeni serverda böyle şeyler olmasinda :D [spo1=Ciemmisin AGa][/spo] hyr , kardeşim ciem :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Necro, 13 Kasım 2005 16:16 tarihinde demiş ki: said: RuneLaFey, 13 Kasım 2005 16:14 tarihinde demiş ki: mhmm siz o Ash spotunda napiyordunuz bakaim ? :D exp kasiyos "Masumca" :D mhmm tabi anladim zaten :D bi imam iki archer? seri masumiyet :D auto heal , chat , makara ,[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 :D seri masumiyet... :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Valla ben yeni server a geçmeyi pek düşünmüyorum şu an. noobz da ortam güzeldi. Çok geriliyor olsak da. Belki siz bi clan açarsınız, misafir olarak gelebilirim. Ama kesin söylemiim :)[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar