Necro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ne kavga ederdiq ya :D bende bi ara np yoktu shaula die bi herifi koyalıyorum anlaştık 1 yazdımda pyro çekecekti beni bi baktım herif i kaybettim xD press ok sonra tabi:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Son defa bir kontrol edelim ? Soru : Yeni server acildiginda kimler n00bz ekurisinden kimler gelecek ? Ona gore bende yolumu cizecegim . + Orc olalim diyorum ? tartisalim server acildi acilacak gibi[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ben gelirim orcda olurum [signature][hline]May the HORSE be with you!!! [Bu mesaj Baelithilie tarafından 13 Kasım 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 orc olalım orc ben hıslı lvl kastırmak için size archer oluyorum :D yeni patch i bekkliyorum :) gothic de gelirse pff lvl manyağı olurus orc muyus?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 uygundur . Orc healer'iniz benim :D[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bilmiyorum kabul edermisiniz ama eğer ederseniz seve seve orc olur sonuna kadarda oynarım...[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ne demek :D bizi şereflendirirsin[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 kim neye kabul ediliyor yaf adam gibi adabıyla(yanlıs yasdım:D) oynayan herkes gelebilir sanirim?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 :lol: Yalançıı seniii!!! :horace: Ne demek gurur duyarım ;)[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Gelebilirim TT__ olarak =))[signature][hline]<#>[/b]Candyman<#>[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bi dönem alperin bi lafı vardı: clana girmek için gerekenler: ikametgah, savcılıktan temiz kağıdı, sağlık raporu, 6 adet vesikalık... Bunları toplayan herkes gelebilir :D[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ahaeuaheua :lol: yarıldımm!!! *!Sandalyeden düşer*[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hadi hayırlısı yine sınıfta kalıcas :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 biri myko mu dedi :P slm beyler yeniden mi açıyorsunuz mykoda eve net alıp geliyimmi??? [Bu mesaj Reflective tarafından 13 Kasım 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 reflect mykoya değil uskoya yeni server acılırsa oraya gecmeyi düşünüyoruz da bi kamuoyu yoklaması yapalım dedik :D eskilerden kimler geliyor diye[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 clan olayı zor ama şimdiden söyliim siz işin gırgırındaydınızda murtazayla benim beyin patlicak gibi oluyodu :)[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 abi ama sizde acayip kaptırmıştınız...Gerçi 3 saat login için bekledikten sonra o asabiyet hali normaldir :D Clan olayı neden olmasın ki?[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya olur nie olmasın ama zor yani küçük çapta lvl grupları oluşturulursa olur yoksa -nie almıyosunuz -yer var mı -burda kasalım şurda kasalım gibi bir sürü pmle ugraşırsınız. noobken bile itemlar konusunda kavga çıkıyodu.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bilmiyorum eski clanı ama burdanda her "Kanka bende patidenim clan pls" diyeni almamak lazım... Tabii yine clan kurucuları bilir ama ben kendi adıma garanti veriyorum ki öyle itemmış paraymış, böyle maddi işlerle uğraşmam... Clanda iyi muhabbet selam sabah olsun bide sizler olun kâfi...[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Abi ben o olayı anlamıyorum...Şimdi az da olsa bu oyunda standartlar yok mu? yani lvl 40-45 e kadar ash dts 45-60 arası deru- apos 60 dan sonra cz geloem-harpy gibi... bu konuda neden tartışma çıkar? bi de clan bank konusunda benim düşüncem... herkese de anında ib+6 chitin set vermek zorunda değiliz tabiki de en azından cb da varsa adamın üstündekilerden iyi bişeyler vermek iyi değil midir? aga patidenim clan pls konusu zate mykoya ilk acıldıgında tartışılmıştı...öyle bir clan olursa paticik klanı filan olmaz zaten arkadaşlık, samimiyet ve güven durumuna göre kurulur kanaatindeyim. [signature][hline]May the HORSE be with you!!! [Bu mesaj Baelithilie tarafından 13 Kasım 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 nonono agas! 30+ olup direk cz baron yapıorus 35 olana kadar ondan sonra 35+ olunca cardinallere geçiorus 45 e kadar ordan 55 e kadar deru :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Adam lvl 45de"Beyler hadi harpy keselim hem belki itemda çıkar daha iyi exp derse... Sonra harpy diye kazara raven çekerse öyle bi tartışma çıkarki anlatamam!" Not:Tamamen hayal gücü^^[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: _catastrope_, 13 Kasım 2005 15:46 tarihinde demiş ki: Adam lvl 45de"Beyler hadi harpy keselim hem belki itemda çıkar daha iyi exp derse... Sonra harpy diye kazara raven çekerse öyle bi tartışma çıkarki anlatamam!" Not:Tamamen hayal gücü^^ hahaha :D harika tespit :D ama biz kesmiştik 45de harpy :-P[signature][hline]May the HORSE be with you!!! [Bu mesaj Baelithilie tarafından 13 Kasım 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Kesiyoduk zati 188 ile :lol: ama dediğim gibi yapıorus dimi? ben server a girer girmes +6 horn xbow plate set +6 mi ayarlicam :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 aslında 37k goldu toplayıp abysse basmak en hayırlısı en başta :-P[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar