Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

n00bz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
özledim be eski noobz dönemlerini mykoda ne güzel kasıyoduk :D ama dağıldık :S[signature][hline]Nick : Khrull
Class : Assasin
Level : 6x
Nation: Karus
Server : Diez
Np : 10xxx
BANLANDI :(
Mesaj tarihi:
vede orda 1-1.5 haftaya rahat 60 görürdük. çok organize kasıyoduk en azından 0dan başlanmış bir servera göre. aaaaaah ahhhh[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
said:
HasMez, 12 Kasım 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
vede orda 1-1.5 haftaya rahat 60 görürdük. çok organize kasıyoduk en azından 0dan başlanmış bir servera göre. aaaaaah ahhhh

CZ de 1 Sin , 1 healer , 5 mage gibi partilerle amma eglenirdik. Heh bir sin beastlerin kenarda beklerdi , HP düsenleri geri tp etmek icin. 4-5 tane lvl 45 mage olmustuk. Ben en son 48 dim hasmez sen 51 miydin ? sanirim murtaza 52 idi. Baglanti sorunu olmasaydi , cidden orada kafaya oynayan clan olurduk. Isin en güzel yani muthis tatli bir ortam vardi . Hem organize oyun hemde makara ...[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Mesaj tarihi:
said:
HasMez, 12 Kasım 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
vede orda 1-1.5 haftaya rahat 60 görürdük. çok organize kasıyoduk en azından 0dan başlanmış bir servera göre. aaaaaah ahhhh

memo senin suçun yok omg malezya ptt telekom....[signature][hline]İnsanlar umutları ve hayalleriyle ayakta kalırlar...(hiç biriniz uyarmıyonuz 1 haftadır insanlar yerine isanlar yazıyomuşuz grrrr)

Ke Sucks
Mesaj tarihi:
hakketten ya :s hasmez giriyordu sanirim da biz Murtaza ile 1001 türlü proxy kastik ama yemedi. Sinir krizleri gecirir msn'den organize sekilde malezya telekomuna küfür ederdik :D[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Mesaj tarihi:
Sadece sorun Bağlantı değildi. bi de inanılmaz şekilde KOSP kullanıcısı vardı. Zaten ondan sonra yavaş yavaş usko' da da yayılmaya başladı bu KOSP zımbırtısı.

Yanımdan koşarak(!) geçen bi assassin' in 6 hit vurduğu an bitmişti myko bneim için :P
Login problemi de tuz biber oldu zaten.[signature][hline]****
**
Mesaj tarihi:
iide kosp oredan yayaılmadıki siz japko oynamdaınız usko yokken japkoda kosp vardı kosp japkodan yayaıldı kosp hep....[signature][hline]İnsanlar umutları ve hayalleriyle ayakta kalırlar...(hiç biriniz uyarmıyonuz 1 haftadır insanlar yerine isanlar yazıyomuşuz grrrr)

Ke Sucks
Mesaj tarihi:
said:
HasMez, 12 Kasım 2005 21:24 tarihinde demiş ki:
bide sen oynamayı bilmiyodun onun için kosp gözünde büyüyodu.

oynamayı bilmiyodun heheuheuheuhe[signature][hline]İnsanlar umutları ve hayalleriyle ayakta kalırlar...(hiç biriniz uyarmıyonuz 1 haftadır insanlar yerine isanlar yazıyomuşuz grrrr)

Ke Sucks
Mesaj tarihi:
yaw dağılalı asırlar oldu sanki olsun sen kur gelioz :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 70k+
Server : Ares
Mesaj tarihi:
o t0p ztn adamı görünce koparıyodu ondan ölmüştür muratza adama gülmekten dalamamıştır yazuk:-)[signature][hline]İnsanlar umutları ve hayalleriyle ayakta kalırlar...(hiç biriniz uyarmıyonuz 1 haftadır insanlar yerine isanlar yazıyomuşuz grrrr)

Ke Sucks
Mesaj tarihi:
Serefsiz herif ya amma küfür ederdim ona ben kacardim o kovalarken arkadan oklari siralardi :S .. Cidden cok eglenceli idi eger o ekuri yeni server acilir hadi baslayalim derse direk gelirim . Yoksa yerimden kipirdamam[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
  • Yeni Oluştur...