Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

allah gani gani rahmet eylesin

innkeeper

Öne çıkan mesajlar

hababam sınıfı 3.5 mu ne çekiyorlarmış, onu seyrettim biraz önce televizyonda. bol bol eski (orjinal) hababam sınıfından görüntülerde yayınladılar. kemal sunal'ı özlemişim resmen. allah rahmet eylesin diyesim geldi. bakalım hababam sınıfı 3.5 mehmet al erbil sdeda sayanlı kibraiyeli kardosu ile neler yapacak. ben pek ümidli değilim işin açıkcası.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni hababamları izlemedim izlememde. kemal sunallı adile naşitli hababam sınıfının yanından bile geçebileceini zannetmiyorum ve aklımdaki hababam sınıfı imajını çizdirmek istemiyorum açıkçası. o oyuncu kadrosundaki herkesi özlüyorum ben keşke o hallerinde birlikte daha çok film çekselerdi...[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

Tarık Akan , Şener Şen , Kemal Sunal , Minur Ozkul , Adile Naşit
bunlar olmadan neyini çekiyolar anlamıyorum zaten sadece ismini kullarak reklam yapmak amaçları başka bişey degil.
Vefat etmiş oyuncuların hepsinin mekanı cennet olsun.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Sosyal ağlarda paylaş

Kemal Sunal üstada ya Süt Kardeşler olsun, Tosun Paşa olsun hala değişmem o filmleri Goraya Vizonteleye filan. Adam aşmış bu işi. Allaj rahmet eylesin[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...