h1de Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yaws şifreyi deiştiremioms bilen varsa bı anlatı verseın
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Tıkla pls.[signature][hline]Nick: Synergenx (Soyuldu :( ) Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Orc oluyoz :D) Clan: Daha Belli deil Job: Blade Master
h1de Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 baba iyice bi anlatsana şunu bea
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 suanda sifre deiştiremezsin[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 su an deismio ama acc da yazan su yazi beni tedirgin etti ·We do not support non-paid users except billing for now. su an icin oyuna para yatirmayan userlara yardim etmedikleri yazio sanirim...( inglizcem o kadar ii deil ) ama contact info yu edit etcegimiz ve pass i edit etcegimiz secenegi goremedim pass edit i kapattilar annadim da contact infoyu nicin editleyemioruz yoksa bundan sonra sadece premium userlar mi kullanabilcek pass e mail ve contact edit i ? ( bi yerden duymadim sadece olabilirmi diye sormak istedim bilgisi olan arklar varsa... )[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz [Bu mesaj Marl0_on tarafından 20 Kasım 2005 14:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar