Rai_Guy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yardım edebilicek varmı elimde creative 4.1 set var onboard se kartı kaldırıyo bu değeri ama winamtan müzik dinlerken sadece 2 sinden ses geliyo ayarlarını kontrol ettim ama hala ses çıkmıyo[signature][hline]Mademki Türksün,Gösterki ürksün !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ctrl+P yapıp açılan pencerede Output'a gel (solda var bu). Orda DirectSound Output'a çift tıkla ve açılan yerden Refresh'in yanındaki kutudan ses kartını seç (en azından Birincil Ses sürücüsü seçili olmasın :P). Apply ve OK tuşlarına basıtktan sonra Winamp'ta bi şarkıyı çalmaya başla. Eğer dördünden ses gelmiyosa ya hoparlörleri yanlış takmışsındır, ya ses kartın 4.1'i desteklemiyodur, ya da kurulu olan sürücüler 4.1'i desteklemiyodur. Ha bi de Denetim MasasıSes Efekti ve Ses Aygıtları'na gelip Hoparlör Ses Ayarı kısmından Gelişmiş'i aç ve açılan yerde "Dört yönlü zart zurt" seçili olmasına dikkat et.[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar