dory Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 0k0k. said: ankhsenamon666, 08 Kasım 2005 12:40 tarihinde demiş ki: oldurun ya beni... ben demedim ki sen dedin, ondan sordum [signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. [Bu mesaj dory tarafından 19 Kasım 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 evet bende bi erkek çıkar saçma sapan konuşan bi kız yüzünden bütün kızlara lanet okur diye düşünmüştüm:) gel buyur bide burdan yak[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 @ankhsenamon666 kız erkek farketmez ya senlede aldatır bu kız sevgilisini dene sen şansını[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 whiskey bak..ben hatunun yaptgni savunmuyorum,ama dusene bi tekmede sen vur olmuyor mu bu..kmse,nye dye sormadi,,herkes tasladi kadini yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: ankhsenamon666, 19 Kasım 2005 00:08 tarihinde demiş ki: whiskey bak..ben hatunun yaptgni savunmuyorum,ama dusene bi tekmede sen vur olmuyor mu bu..kmse,nye dye sormadi,,herkes tasladi kadini yaa Ne demek yahu kız hem aldatıyor hemde seviyorum diyor.. SEVEN İNSAN ALDATMAZ....[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: femina, 18 Kasım 2005 23:25 tarihinde demiş ki: evet..hemde cok cok kez...kotu hissediyorum,yaa onu sevdigimden eminim,onun da beni..herhangi bi ilgi eksikligi,yada baska bi tatminsizlik de yok,,pismanm belki ama yeniden ayniseyi yapmaktan korkuyorum okumuyo musun ya kızın yazdığı mesajı çelişkilerle dolu saçma sapan bişey karakteri bozuk bi kız aldatmış işte hala bunun neyini savunabiliyosunuz ki??[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hadi yaaa..oyle bi aldatr ki o seven insan da..aci ama tabiatin gercegi iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 tabiatın gerçeği ile dengesizlerin gerçeğini karıştarmayalım lütfen.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hem daha aldatmann boyutunu bilmiyoruz,,sadece ilgimi duymus,opmus mu,oynasmis mi,yatmsmi,fiziksel bi aldatma mi,ruhsal mi..tamam kadinlarn %99 u sevmeden sevismez ama %1 lik kisim da kadin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yaa whiskey aslinda erkeklerin aldatma konusuna bukadar hassas olmasi cok hos,,tabii cinsiyet ayrimi yapmadan..konu gercekten hassas,,ama psikoloji de onemli..tekrar diyorum kizin yaptgni savunmuyorum ama nedenleri onemli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Bu kız bizim kaşar dediğimiz türden... Ağlayarak sevişip aldatıyor işte... FAKE CHAR![signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kasarsa nye aglasin ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: ankhsenamon666, 19 Kasım 2005 00:11 tarihinde demiş ki: hadi yaaa..oyle bi aldatr ki o seven insan da..aci ama tabiatin gercegi iste.. aldatan bir insan oldugun ne kadar belli sözlerinden , o yüzden feminiye'yi savunuyorsun sanirim. sonrada hayatin kanunu , doganin bilmemnesi diye sacmalarsiniz. E doganin kanunu ; belki sevginin bir süre sonra bitmesi , sonsuza dek süremeyecegi olabilir . Ancak kesinlikle Sevdigin bir insani aldatmak degildir. Sevmiyorsanda birakirsin . baska birilerine yavsarsin , yiyisirsin naparsan yaparsin. Seviyorum diyip , beraber oldugun kisiyi hala aldatabiliyorsan da aklini basina toplar karsindakinden ayrilirsin onu adam yerine koyup.[signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 off yapmayın lütfen kim kimi savunuyor onu bile anlamadım! aldatmanın bahanesi olmaz şimdi burda kahramancılık yapılmasın... sözüm meclisten dışarı.tartışmıcam kimseyle...[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 sadakat diye bişey var, sevgi bittikten sonra depreşmesi gereken. depreşmiyosa bu doğa kanunu değil, kişideki bi yamukluktur. vanille doğru der kısacası.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer [Bu mesaj Griswold tarafından 19 Kasım 2005 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 vanille.. hic ilgisi yok..sadece hayata daha yukardan bakiyorum ben,, femina nin yaptgi dogru degl,evet!ama bakisacinizi genisletin,hayata her yonden bakn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 fazla yukarı olmuş orası! ne aşağıda nede yukarıda aldatma kabul edilmez ayrıca nil'e+1[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yaa tamam daha fazla bu konuda konusmann manasi yok..hatun naptysa yapms,of aman..nasl ne yapms niye yapms umrumda degl..elbette aldatmann hic bir hafifleticiligi yok,,onu buna iten seyi merak ettm yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Kız bi taş atıp kuyuya kaçıyor, birde utanmadan yok üzerime geldiniz bir daha gelmiyeceğim falan filan diye saçmalıyor.... Zaten çok meraklıydık boynuzculara... ama yinede illa yardım istiyorsa;www.itiraf.com[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Whiskey, 18 Kasım 2005 23:49 tarihinde demiş ki: femina 3 - 5 gün sonra paticikte diyebilir ki Ya pati ben aşık oldum Ahmeti de seviyorum ama Mehmete karşıda boş değilim Sizce Hüseyinden ayrılsam mı yok yok en iyisi Aliye geri dönmek mi hmm bide unutmadan Nuriyide seviyorum ben yardım edin bana paticik kafam karışık... Ben bu kızda yukarıda yazdığım potansiyeli görüyorum. Gerçi büyük ihtimalle fake ama böyle kız çok . Bu yapıdaki bi insan için dil döküyoruz durum açık uzatılcak tartışılcak bi konu yok ortada... nokta.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 sonuc olarak..sevgi saygi--saygi yoksa bi iliskide aldatmak da olyor,,bilmemnede..dmi..yitirmemek laaazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Evet, şöle bi kız bulsam, fatihi tek fethi zor, ona aşık olsam oda beni sevse filam.....[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 19 Kasım 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 1 kişi daha bul şey yapın şeyy eehhe şeyy[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü [Bu mesaj Olivies tarafından 19 Kasım 2005 00:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Eğer yanlış anlaşıldıysa özür dilerim, ben şöle az ama öz bir kız bulsam kalbini fethetsem anlamında dediydim...[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ...12 den sonra yayin akisi degisiyormu yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar