dory Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kendini tekrar etme viper:D belliki sakliyor dassad[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: femina, 18 Kasım 2005 23:35 tarihinde demiş ki: yaa..aldatma donemimde bi takim kopukluklar yasadik,o suan iolmayan ilgi-alaka eksikligi vardi,,yani canm skldi ay ben buu adami aldataym demedm tabii..suan onu sevdgmi blyorum,ama bu vjdan azzabi agr geliyor yaa.. vijdanin sjzlyr dmk!? : (((88 agr dmk? dmk svglni dgl , kndnide aldattgnin frkindasn demk!!!!1?!111 akillndn dmk?!1 ayrica bir erkek yapsa bunu , ayni tepkiyi verirdik. cinsiyetine göre degil yaptigi igrenclige göre yargiliyoruz .[signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: femina, 18 Kasım 2005 23:40 tarihinde demiş ki: kasar????ohaaaaaaa.....bye paticik! kthxby[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hayır ona göre cvp vericemde![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Aldatmak genelde naptığını bilmeyen kafası karışık karakteri zayıf insanların işidir hayır daha gençsin cahillik topla kendini falan dicem ama maşallah yaşında 25 olmuş bu saatten sonra yapılcak çokta fazla bişey yok senin için bence ömür boyu erkeklerden darbe yemeğe mahkumsun hiç bi zmaanda mutlu olamazsın sevgilin olan arkadaşta senin iç yüzünü öğrenicek ve şutlucak bi şekilde...Sen hep yanlız kalıcaksın . Hmm unutmadan sölimm senden ve senin gibi tiplerden bi cacık olmaz. [Bu mesaj Whiskey tarafından 18 Kasım 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Oh yes..There will be fcuk...[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Aslında ilk mesajım olarak ii m.k yedin dicektim ama alınma olmasın diye demedim LöL..[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 eternal hemen bana ilgi göster yoksa seni başka patilerle aldatıcam!![signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 birini aldatınca buraya niye yazıyosun ki? bu problem değil sadece yapımış bi yanlış! tabi sen bikaç kere yapmışsın o ayrı! seviyosan ona açıkla bu olayları ve eminim kabul etmiycek seni ama sen yine de yaptığın yanlışı ona anlatmalısın![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yaaa...tamam kotu bise yapmis ama bence fazla ustune gidildi kizin,,bide sebepler arastrlmali dimi..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Aldattında nası aldattın Bi adama yan gözle mi baktın öptünmü yoksa uyudunuzmu[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Canımss Dynunum benim =P[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 şş topicde oynaşmayın[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 femina 3 - 5 gün sonra paticikte diyebilir ki Ya pati ben aşık oldum Ahmeti de seviyorum ama Mehmete karşıda boş değilim Sizce Hüseyinden ayrılsam mı yok yok en iyisi Aliye geri dönmek mi hmm bide unutmadan Nuriyide seviyorum ben yardım edin bana paticik kafam karışık...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Eternal, 18 Kasım 2005 23:48 tarihinde demiş ki: Canımss Dynunum benim =P Kıymetimi bil. millet ilgi alaka eksik etmiyo yaranamıyo, sen yüzüme bakmıyosun benim. bak bendeki sadakate. mck[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 vaay! işte gerçek aşk! :D[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
femina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ya...of tamam yaaa...ben vazgectm..bi daaa grmycem buraya..gerceklerle karsilasnca hayatta boyle mi oluyorsunuz...hanginiz ne kadar masum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hata yaptığın kafana vurulunca biz kötü olduk di mi ? Aslında senin bi suçun yok içini ferah tut kardeşim.. yazsaydık, kıymetimiz artardı değil mi?[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight [Bu mesaj Dynun tarafından 18 Kasım 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: femina, 18 Kasım 2005 23:51 tarihinde demiş ki: ya...of tamam yaaa...ben vazgectm..bi daaa grmycem buraya..gerceklerle karsilasnca hayatta boyle mi oluyorsunuz...hanginiz ne kadar masum ki nooolur gir bırakma bizi[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ya tamam aldatmsda nye aldatms?sevglsi onu aldatms mi..aha da gitti kiz,,daha kac saat once gelmisti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: femina, 18 Kasım 2005 23:51 tarihinde demiş ki: ya...of tamam yaaa...ben vazgectm..bi daaa grmycem buraya..gerceklerle karsilasnca hayatta boyle mi oluyorsunuz...hanginiz ne kadar masum ki yaaa nolaaar gi11rr nolaaar nolaaar! bsi pırakma brda böhü:(( *!sniff* @ankhsenamon666 sen enson gordugumde ölmek istiyordun, noldu o iş [signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. [Bu mesaj dory tarafından 19 Kasım 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 haha yapma bea!! ee bizi kim aldatcak şimdi??[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: ankhsenamon666, 18 Kasım 2005 23:56 tarihinde demiş ki: ya tamam aldatmsda nye aldatms?sevglsi onu aldatms mi..aha da gitti kiz,,daha kac saat once gelmisti.. Abi sen gidip kıza özelden yazılsana neden burda bağlama çekiyon ki ?[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: femina, 18 Kasım 2005 23:31 tarihinde demiş ki: ay tamam pisman oldum..itiraf.com falan degl,,ayni seyi hisseden birileri varmidir dye merak ettim.yok sevgimden eminim oyle demeyin yaaa.. Allah bütün kızların belasını versin amin[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 abiiiiii..........o kadar eminmsn erkek oldugumdan? buarada olmek istiyorsan gel birlikte deneyelim sekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar