Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

.exephobia

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
.exe fobisi oluştu bende ya. Sonu .exe olan dosyaları güvendiğim, can ciğer olduğum, kanka olduğum adamlar yada en güvenilir kaynaklar bile yollasa kıllanıyorum, açamıyorum, tırsıyorum. Ne biçim iştir bu anlamadım ki, size de oluyor mu acaba?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Mesaj tarihi:
valla bende açmıyorum[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
aynısı bende de var şu "elime ne oluyor" topicindeki exe'yi de indirmedim halbuki o kadar adam indirmiş bakmış aeheaha. psiko-sosyal araştırmasını yapmak lazım bu olgunun :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
format dediğin 15dk. da, pc deki önemli dosyalar 15dakkalık birikim değil yani, hele ki yedeklenmeyecek boyutlarda ebatlarda ise eheh.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
abi gecen bi .exe actim, hayatimdan bezdirdi. spy-sheriff diye bi bok yukledi falan, sicildi agzina kisaca bilgisayarin. dakka basi pop up zirt pirt.

isin kotusu spy sweeper disindaki hic bi program silemedi spyware i. igrenc bi deneyimdi hehe. ama simdi 1 antivirus, 2 tane de spyware aktif koruma yapiyo, icim rahat herseyi aciom hehe :)
Mesaj tarihi:
valla ben ne olsa açıyorum balmıdır nedir pc'ye bir şey olmuyor :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
Ya işin kötü yanı, korku mantıksız bir korku yani, biliyorum o dosyanın virüs mirüs olamayacağını, ama o içi boş pencere resminin üstüne getirip dosyanın sonundaki .exe'yi görünce durup durup "hadi len" diyorum açmıyorum:) İğrenç bir şey:D[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Mesaj tarihi:
RabbiT msnden birşey yolladı bu gece kıllandım açmadım =)[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

Mesaj tarihi:
deep freeze;
ne kadar spy yüklenirse yüklensin virüs bulaşırsa bulaşsın bir restart işi bitiriyor eheh[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
oldum olası ısınamadım şu exe dll ve cookie lere...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
Normal daha geçen haftan kurtardım amele gibi açmışım adam 1 saatte 20 saldırı yaptı fire wall kapatıyodu formatı basstım direk :([signature][hline]Mademki Türksün,Gösterki ürksün !!!
Mesaj tarihi:
said:
kingpin, 20 Kasım 2005 01:32 tarihinde demiş ki:
deep freeze;
ne kadar spy yüklenirse yüklensin virüs bulaşırsa bulaşsın bir restart işi bitiriyor eheh

deep unfreeze var biliosun di mi :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
paranoyayi yenmek lazim bazen :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
  • Yeni Oluştur...