Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 .exe fobisi oluştu bende ya. Sonu .exe olan dosyaları güvendiğim, can ciğer olduğum, kanka olduğum adamlar yada en güvenilir kaynaklar bile yollasa kıllanıyorum, açamıyorum, tırsıyorum. Ne biçim iştir bu anlamadım ki, size de oluyor mu acaba?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 valla bende açmıyorum[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 aynısı bende de var şu "elime ne oluyor" topicindeki exe'yi de indirmedim halbuki o kadar adam indirmiş bakmış aeheaha. psiko-sosyal araştırmasını yapmak lazım bu olgunun :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ya bi format dedigin 15 dk. hic cekinmem ne gonderirlerse bakarim valla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 format dediğin 15dk. da, pc deki önemli dosyalar 15dakkalık birikim değil yani, hele ki yedeklenmeyecek boyutlarda ebatlarda ise eheh.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 abi gecen bi .exe actim, hayatimdan bezdirdi. spy-sheriff diye bi bok yukledi falan, sicildi agzina kisaca bilgisayarin. dakka basi pop up zirt pirt. isin kotusu spy sweeper disindaki hic bi program silemedi spyware i. igrenc bi deneyimdi hehe. ama simdi 1 antivirus, 2 tane de spyware aktif koruma yapiyo, icim rahat herseyi aciom hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 valla ben ne olsa açıyorum balmıdır nedir pc'ye bir şey olmuyor :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Ya işin kötü yanı, korku mantıksız bir korku yani, biliyorum o dosyanın virüs mirüs olamayacağını, ama o içi boş pencere resminin üstüne getirip dosyanın sonundaki .exe'yi görünce durup durup "hadi len" diyorum açmıyorum:) İğrenç bir şey:D[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 RabbiT msnden birşey yolladı bu gece kıllandım açmadım =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Bende kıllanırım abi direk exe dosyalarından acmam hayatta =)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 deep freeze; ne kadar spy yüklenirse yüklensin virüs bulaşırsa bulaşsın bir restart işi bitiriyor eheh[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 oldum olası ısınamadım şu exe dll ve cookie lere...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Normal daha geçen haftan kurtardım amele gibi açmışım adam 1 saatte 20 saldırı yaptı fire wall kapatıyodu formatı basstım direk :([signature][hline]Mademki Türksün,Gösterki ürksün !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 .exe'siz bi isletim sistemi dileklerimle...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: kingpin, 20 Kasım 2005 01:32 tarihinde demiş ki: deep freeze; ne kadar spy yüklenirse yüklensin virüs bulaşırsa bulaşsın bir restart işi bitiriyor eheh deep unfreeze var biliosun di mi :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 paranoyayi yenmek lazim bazen :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar