Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cıkmıyor zihnimden

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

aylar gecmesine ragmen unutamiyorum.. beni bütn kızlardan nefret ettirtti. En kesin cözüm nedir unutmak icin .ihaneti ve kazigi .. bi zamnalar kendinizden cok sevdiigniz insanin size 2 senden sonra ihanet etmesi ...ve naapmaliym :/ baska birimi ... . o bile böyle cıktıysa digerleri nasildir diyip .. Röfll bi danisym dedim patick halkina yar bana care[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

ihanet ettiyse unutmak benim durumuma göre daha kolay! ama hatıralara bakmak yerine başka şeylerle ilgilenmeye bak bence! bide yeni olmuş galiba ilk başlar çok kötü olur kendine dikkat etmelisin![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

yazin ortalarinda oldu tatildeyken oldu fakat.. bilemiyorum.. .ondan nefret etigim kadar seviyorum sanirim.. ama asla affetmicem zaetn unuttugum anda tam bisekilde karsima cıkıyo Sanki Allahın arezi var gibi ya yolda görüyorum cok uzkta (koskoca istanbulda) yada nette bi sekilde bi yerden akrsima cikiyo banlamama blocklamma ragmen silmeme ragmen .. öff neyse yani sorcagm sey varmi aranizda ii formul bilen ..zaman diceksenizz hep zamana bıraktım ama hersey akısına bırakılmaz cünkü belkid eolmasi gerekn seyler bizim yapmamiz gereken seylerdir..baskalarinami yazmaliym acep ? insan böle bi korkuyo hepsi aynı seytanimi diye baska bisey degil aslinda hisettigim düzgünü yokmudur bu sepette korkusu[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 19 Kasım 2005 16:08 tarihinde demiş ki:
yazin ortalarinda oldu tatildeyken oldu fakat.. bilemiyorum.. .ondan nefret etigim kadar seviyorum sanirim.. ama asla affetmicem zaetn unuttugum anda tam bisekilde karsima cıkıyo Sanki Allahın arezi var gibi ya yolda görüyorum cok uzkta (koskoca istanbulda) yada nette bi sekilde bi yerden akrsima cikiyo banlamama blocklamma ragmen silmeme ragmen .. öff neyse yani sorcagm sey varmi aranizda ii formul bilen ..zaman diceksenizz hep zamana bıraktım ama hersey akısına bırakılmaz cünkü belkid eolmasi gerekn seyler bizim yapmamiz gereken seylerdir..baskalarinami yazmaliym acep ? insan böle bi korkuyo hepsi aynı seytanimi diye baska bisey degil aslinda hisettigim düzgünü yokmudur bu sepette korkusu
Kanka büyük geçmiş olsun aynı durum bende de var.tam acımın hafiflediği zaman karşıma çıkıyo..Kolay diil kaç kızla çıkıpta sadece birine seni seviyrm demek..Gerçekten çok sevmişim.ama unutmak sevmek kadar kısa zamanda olmuyo.Aşkın gözü kör olsun dicem ama yine bulur o bizi kör topal.[signature][hline]Mephistoooo STyle>>>>Querezma mephistoooo
Sosyal ağlarda paylaş

Walla nası aldattı ki ?! Aşırı mı kökledi böle gözünün önünde birisiyle sevişip sora sana bakıp ahaha salaga bak fln muhabbetı mı oldu yoksa gördügün zaman dur acıklayabılırım mı ..?! ne soruyorum ya :P

Birazcık peşinde koş sana tekrar baglanmasını saglayabılırsen öyle bir aldatırdım kı ben mesela lise olursa kantinde birisiyle cinsel ilişkiye girip (gözünün önünde[!]) ahauhau nasılmış derdim (fantezi işte napıcan:))[signature][hline][b]zamana yükleme bütün sucları yanlız zaman değil sende değiştin..
Sosyal ağlarda paylaş

gecti o zamanlar ..lise biteli 2 yıl oldu üni kapısındayizz hala . neyse ya napalim işte Allah büyüktür . onada aynısını demistim zaten ... kendimi seviymde bivripcigm nereye kadar ben kendimi zaten seviyorumda ilerdede kendimle evlenip seivsemem dimi :D kendimi yani en cok kendime deg......hmmmm fena fikir degil su süpermegalomanlik aslinda :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...